![]() |
Orta sahadaki boşlukları bi avrupa takımına karşı oynarken versek , 7-8 yerdik. pres takımda sıfır. sol kanat zaten yok. sağa da en kötü seçimler yapılmış. ilk gole kadar ceza sahasına gidemedik adam gibi.ilk gol de hediyeydi zaten.boboyla mösyönün arasındaki bağ nedir anlayamıyorum.aldın nobreyi oynatacaksın o zaman.allah avrupa da yardımcımız olsun ama bu kendini ve sistemini ispatlama egosuyla çok zor. |
şuç tiganada adamın futbolu bilmedigi ve kazayla futbolcu oldugunu görmeyerek çok hata yaptı i.üzülmez sol kanadı taş gibi koruyor nasıl böyle bir adamı kesersin ey tigana |
Bakiye niye üzülüyosunuz anlayamadım gitti sizlere madem futboldan anlayamıyorsun BEŞİKTAŞ gibi şanlı bir takımda işin ne ? Ben oynamak istemiyorum bu maçta diyebilirsin |
neyse arkadaşlar olan oldu insanlar hataların ders almalılar.umarız tiganada bunu yapar!! önümüzde CSKA maçı var!! bu hataların affedilmeyeceği tek maç umarız bu maçı gol yemeden kazanırız .. |
arkadaşlar yapmayın daha şimdiden başlamayın lig sonu gelmez böyle derserniz tiganaya da baki yede diğerlerinede sahip çıkalım. yapmayın iyi olacağız. en azından takım var geçensene nasıldık bide onu düşünün |
Ben hep Tigana nın başarılı olacağını savunanlardandım ama dün kü maçta çıkardığı onbiri oynattığı oyunu görünce umutsuzluğa kapıldım bu denli hata yapamassın kendi evinde oynuyosun 3 maçlık seri var elinde 34 bin taraftar hocası değişmiş bi trabzon var bu maçı alacaksın. Baki nin de yuhalanması bence yanlış ama kesinlikle oynamaması gerekir |
adamlar ne yapsın ben suçluyum dese bittilerrr asıl suç tiganada ama belkide cska maçını tüşünüpte taktiği göstermemiştir |
ilk maçlardan beri bakiyi istemiyorum bu takımda. adamı görünce tüylerim diken diken oluyor allah aşkına oynama güzel kardeşim ya kendin git kovulmadan. |
yuhlamak iyi olmadı ama yuhlanmasa birkaç gün sahada kalacaktı heralde,baki bu takımın adamı değğil |
hepsinde suç war ama tigana bu 11i sürerse futbolcular napsın |
Türkiye`de Saat: 11:09 . |