![]() |
Runje Camiayi 2 ye boldu Runje camiayı ikiye böldü Bazı yöneticiler zaman verilmesi gerektiğini söylerken, taraftar gönderilmesinden yana. Yönetim kararsız Cordoba'nın yerine transfer edilen Hırvat kaleci Runje yine tartışılıyor. Geldiği günden beri eleştirilen Runje, Trabzon maçının ardından yönetimi de ikiye böldü. Bazı yöneticiler, biraz daha zaman verilmesini söylerken, bazıları da böyle gitmeyeceği konusunda hemfikir. Kapasitesi yetmez Yönetimden herhangi bir resmi açıklama yapılmazken, camia içinde de şimdiden Runje'nin devre arasında gönderilmesi gerektiği konuşulmaya başlandı. Taraftarların büyük bir kısmı da Runje'nin Beşiktaş kalesini koruyacak kapasitede olmadığını söylüyor. |
runje 5 para etmez...ama mecburen sabredecez ve iyi olmasıın bekleyecez umarım düzelir ama benim kaım ısınmadı gitti...yaptığı hataları amatör kaleciler yapmıyor...her topu en az iki hamlede kucaklıyor...uzaktan şutlarda iyi değil..yani bence daha iyisi alınmalıydı runje yerine... |
sakaryanın kalecisi ile şimdiden ilgilenilmeye başlanmalı her ihtimale karşı,en azından yönetimin ikinci planı hazır olmalı |
Alıntı:
|
yaw o defans a hangi kaleci ne yapsın 1. ve 3. gollerde kaleciye hiç mana bulmayın 2. golde tamamen ersen martin in balığı runje ersan malını adam sandı iyi vurur diye açıyı kapamaya çalıştı ama olmadı bence sorun defans ve defansa gerekli yardımı yapmayan orta sahada... |
runjeye gerçekten güvenmiyorum,ama dünya da gerizekalı olamaz heralde.Bu adamı toplam 5 kez yılın kalecisi seçmişler,eğer bu runjeyi seçmişlerse akıllarından şüphe duyarım,demekki bu adamın kumaşı sağlam ama şu ana kadar oynayamadı iyi.Savunma ,ort saha da düzelince(inşallah)runjede özüne dönecektir,temennim bu en azından.. |
ya senelerdir MRMİÇ gittikten sonra bir tane adam gibi kaleci bulamadık gitti tam bulduk diyoduk oda takımı sattı ne olacak bizim halimiz bence Cinconların yedek kalecisi AYKUT olsun çok iyi |
Merak etmeyin bu adam kötü kaleci değil.. yeterki defans , hatta orta saha iyi olsun.. ah ah Bunlar aslında yönetimin suçu.. kıyacaklardı paraya alacaklardı helguerayı ön liberoya.... |
KAleci RUNJE kim ne derse desin bana göre iyi bir kaleci ... sadece biraz moral motivasyona ihtiyacı var .. Biraz dinlendirilip yerine RAMAZAN oynatılabilir. |
runje iyi bir kaleci ama nedense çok basit hatalarla başladı öyle de devam ediyor..bunları yapmaması lazım..hala topu elinden kaçırıyor falan..biraz daha dikkat edip kredisini çabuk tüketmemeli .. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
cordi'nin yerine gldigi için ve çok risk sevip basit hatalar yptıgı için hrkezi tedirgin edio ama bnce biraz sans tanınmalı |
devre arasına kadar bakıp görücez neyin nasıl olduğunu,inşallah bizi yanıltır da devleşir kalesinde |
benim de guvenim kalmadi runje ye , ramazan oynasin banko :D |
hayretler içinde kalıyorum, cordoba ymış runje imiş arkadaş ben iyidi kötüydü anlamam baksınlar maçlara maçlarda neler yaptıklarına cordoba bize 1 tane maç kazandırdı mı takım kötüydü de cordoba sayesinde mac kazandık mı? yokk bu runje de öyle bırak maç kazandırmayı ,yememesi gereken golleri de yiyor iyi kaleci mac kurtarır ve yememesi gerekenleri yemez bize iyi kaleci hiç gelmedi, kaleci adem den beri kaleci görmedim takımda biraz bako normaldi zalad,jurkovic,adem ,zafer,,metin ,engin,fatih,aumann, ve runje gecin hepsini bir kalemdee |
runje bence çok iyi bir kaleci takımca hatalar yaptıgımız için bo kadar basit goller yedi takımca hatalar biterse gelen pozisyonlarda pek hata yapmaz refleks leri çok iyi bu kalecinin cordoba da topu oyuna çok iyi sokuyordu sadece bu özelliği vardı.( runje ve cordoba karışımı bir kalecide kötü olmazdı ama yok) |
Runje İlk Yarıya Kadar Durmalı ve Ondan Sonra Karar Verilmeli.. Kısaca Zamana İhtiyacı Var..! Aslında iyi Bir Kaleci.. |
runje beşiktaşımıza uyum sağlayamadı.bence gençlerbirlğinin kalecis gökhan alınabilir.çok da faydalı olur.hem bu ligi tanıyan hemde bjk yi yakından tanıyan bi kalecidir |
ya daha defans yerine oturmamış...orta saha desen oda öle...şimdi den kaleciyi eleştirmek yanlış olur... |
valla ben güvenmiorum ama şans verelim bakalım nereye kadar gidicek bölee umarım bi şeylerin farkına vardıımız da geç olmaz :S |
acıkcası güven vermio bana ama sans verelim bakalım ne zamana kadar gidicek bölee umarım bi şeleri fark ettiimizde bi şeler için gecc deildirr !!!:S |
runje klasini gosterdi CSKA'ya karsi |
Alıntı:
wet haklısın...sadece zmana we defansa ihtiyacı war bu kalecinin... |
Alıntı:
|
runjenin en büyük özelliği karşı karşıya kaldığı pozisyonlardaki başarısı ama toppu oyuna sokmada çok kötü |
şimdi cordoba dan sora bunu demen normal fakat o kdr kötü deil...cordaba asist yapıodu...runje normal topu sokuo hatalı da deil... |
Runjenin performansı zamanla artacak. Ama ilk önce defansın yerine oturması lazım ve tabiiki takım savunmasının iyileşmesi gerek. Bir kere refleksleri çok iyi,zamanla sorumluluk almaya ve hava toplarına da çıkmaya başladı. Savunmayla olan mesafenin fazla oluşu alışık olmadığı birşey ama zamanla bu sorunu aşıyor ve uyum sorununu atlatıyor. Benim güvenim tam; ondan daha iyi kaleci bulmamız çok ama çok zor; değerini bilelim... |
Maçın kırılma noktası Runje'nin ceza sahası içinde topa müdahalesi. Umarım kendine güveni gelmiştir... |
Ceza sahası dışında:D :D :D |
Geçen haftalarda herkes eleştiriyordu ama Runje gerçekten de ii bir kaleci ben ozamanda güveniyordum şimdide güveniyorum kendisine maçın kader anında yapması gerekeni yaptığı ve bir alamda turu geçmemizi sağladığı için ayrıca teşekkür ediyorum. |
Alıntı:
|
runje dünkü kurtarışıyla takdirimizi kazandı bence biraz beklemeli ve alışma sürecini atlatmalıyız.Runje boşuna ligin en iyi kalecisi seçilmemitir dimi kaçkere |
Klasını göstermeye başladı... |
runjenin en önemli özelliği zaten karşı karşıya pozisyonlardaki başarısı bi de penaltı kurtarışları,dün o pozisyonu çıkarmasaydı,bugün birçok şey farklı olurdu herhalde |
Harbi Çok sağlam bi pozisyonu çıkardı o anda cordoba aklıma geldi oda libero gibi çıkıp alıyordu ama Runjenin yaptığı çok daha güzel ayağından söktü adamın topu |
tebrikler runjeee:) |
yok runje kalmalı daha adam daha iyiye gidior gün geçtikçe bence |
pazar gecesı cincon macında gorecez iyi olup olmadıgını |
iyi bir kaleci bence |
Türkiye`de Saat: 00:37 . |