![]() |
Marcelinho'dan Tessekurler Marcelinho’dan teşekkür! http://www.e-kolay.net/fanatik/images/trans.gifRicardinho yerinden memnun olmadığını söyledi, ve ekledi: 'Maçtan sonra Marcelinho bile bana ‘İyi ki sol kanatta oynadın!’ dedi' 12.09.2006 http://www.e-kolay.net/fanatik/image...rdinho1209.jpg `Çizgi adamı değilim’ Teknik direktör Tigana’nın inadını kırıp yönetimin baskıları sayesinde Trabzon karşısında ilk 11’de forma verdiği Ricardinho, yanlış yerde oynatıldığını söyledi. Profesyonel futbol hayatı boyunca asla sol çizgide görev yapmadığını söyleyen Brezilyalı yıldız, “Hep, oynadığım takımlarda ya sol iç pozisyonunda ya da forvetin arkasından serbest adam olarak oynadım. Hiçbir zaman çizgide görev yapmadım. Orada oynayacak özellikler bende yok” ifadesini kullandı. ‘Gerçek yerimi isterim’ Sambacı yıldız, teknik direktör Jean Tigana’nın tercihlerine saygılı olduğunu ifade ederek, şöyle konuştu: “Sol çizgide çok etkisiz kaldığımı düşünüyorum. Ne zaman gerçek yerime geçerim, işte o zaman takımıma katkı sağlamaya başlarım. Gerçek özelliklerimi ancak bu şekilde sahaya yansıtabilirim. Hatta maçtan sonra vatandaşım Marcelinho bile bana ‘İyi ki sol kanatta oynadın, çünkü ilk kez bir rakibe karşı sağ kanadı bu kadar iyi kullandık’ dedi.” |
Allahım ya Rabbim sokakataki çocuk bile anladı riconun orda oynamayacağını bir tigana anlamadı |
herhalde bu gidişle rakibimiz tigana olacak |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
nobre ve bobo gibiforvetler aliniorsa mecbursun kanatli oynamaya sola da rico dan baskasi olamayacagina glre.......hem bunlar professioneliz diye övünmüorlarmi.....madem professionelsin star sin o zaman hocan seni nerde oynatiorsa orda oynayacaksin oynamakla kalmayip yüzde 200 vereceksin |
Alıntı:
|
Sankİ Bana Şov Yaptida İyİkİ Orda Oynadi Dİyor..ne Yapti MaÇta Ya.... |
Alıntı:
|
rico nunda adı kötülenio boyle ya şimdi ezikler bu mu alex den daha ii oyuncu die dalga geçiolardır ne diyelim bizi bu duruma düşüren utansın umarım ders almıştır tiganada bi daha bu adamı sol açıkta oynatmaz |
ricardinho yu lucescu gibi hoca oynatır..tigana gibi kolay yıldız harcayan birisi değil... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
onlara yıllık ödediklerı parayı bana odesınler onlardan ıyı oynamazsam ne dıyım :) |
eğer tigna ricoyu solda oynatmakta ısrar ederse rico da küser bu takıma,bir an önce kaçnak için yer arar,yıldızları oynatmak zordur |
marcelinho ne kadar tanıyo ki ricardinho yu konuşuyo |
tigana ne yapsın adam yok orada kimi oynatsın |
Alıntı:
|
yazıklar olsun tiganaya ona olan güvenim azaldı iyice |
sol kanat bol, takımda ...bu takım ya tek forwete dönecek yada rico hep solda oynayacak... |
Tigana yoktın beni yaaa beşiktasta en güvendiğim kişilerin basında geli****......... Bu hiç olmadı.. öküz altında buzağı aramaya basladım artık yaa bu kadar basit bu kadar amatörce bi hata yapılamaz yaa tigananın aklında su vardı eğer bu maçı alırsam bu kadroyla süpriz yaptı die baslıklar cıkıcaktı tigana profesyonelliğini bidaha gösterdi ona güvenenleri boşa cıkarmadı falan filan bi ton şey düşündü ama hiçbişe düşündüğü gibi olmadı.. Hala yanıorum hala sinirleniorum.. Cska maçında adam gibi bi kadro çıkarmassada biz cskaya da bu kadar basit bi şekiklde yenilirsek artık tigana gitsin mi kalsın mı die düşünmicem.. |
Futbolcu teknik konularda konuşmaya başladıysa o işin sonu iyi değildir... |
önümüzdeki iki maç tiganın kader maçı...o zmn belli olur gidici mi kalıcımı... |
ya bide delgadoyu sağda solda dene yaa. |
Alıntı:
|
herkes kendi yerinde oynayınca,gayet güzel maç kazanabiliyoruz işte |
Türkiye`de Saat: 05:39 . |