![]() |
CSKA'nın kaptanı Beşiktaşlı CSKA Sofya'nın kaptanı Valentin Iliev, Beşiktaşlı çıktı. Çok iyi derece Türkçe konuşan Iliev, Beşiktaş'la oynayacakları için heyecanlı olduğunu söyledi. http://www.kartalhaber.com/thumbnail...1.jpg&maxw=350 26 yaşındaki Bulgar takımının kaptanı Valentin Iliev, babası Ilia Gulov'un 1993-94 sezonunda Karşıyaka'nın kalesini koruduğunu ve bu nedenle akıcı bir şekilde Türkçe konuştuğunu vurguladı. İliev, "Türkiye'yi çok seviyorum. Babam Karşıyaka'da oynarken ben de İzmir'de orta okulu okudum. Yine burada olmaktan memnunum. Türkiye'de okudum dönemde Beşiktaş'ı tutuyordum. Şimdi Beşiktaş'a karşı oynamak çok güzel bir duygu. Beşiktaş'ta oynamak her zaman hayalimdir" dedi. alıntı :kartalhaber.com |
Cska Kaptani Bize Kiyak Yapsanaaaaa |
ne yapalım yani |
iyi onuda sevindiririz |
Alıntı:
|
Alsınlar Beşiktaşa. Hem Türk de yaparız nasıl olsa Türkçe konuşuyo Ne Aurelio,Nobre ne de diğerleri konuşamıyo bildiğim kadarıyla yetenekli de bi futbolcu |
ama adam bize transfer olabilsin diye, kendini göstersin diye extra motiveyle oynayacak... gerçi oynarsa oyasın, bizim sahada oynayabilirse... |
ne büyük takımız başka takımdaki oyuncular bile bizi tutuyor |
Her Beşiktaşlı ya Sempatİmİz Vardir. nede olsa Kartalin asaletinden o da bİr Şeyler Kapmiştir dİye düşünürüm. Bravo Sana İlİev |
Cm ve Fm de iyi bir adamdı ama sadce oyunlarda iyiymiş heralde.böyle yalakalık yapınca almazlar koçum seni beşiktaşa,ama yinede sevdim adamı türkçede biliyomuş:D |
Türkiye`de Saat: 11:45 . |