![]() |
Fedakar Toraman..!!! http://www.yuklerim.com/uploads/4d2e6852d8.jpg CSKA Sofya karşılaşmasında sakat sakat sahaya çıkan İbrahim Toraman’a övgü yağmaya devam ettiği öğrenildi Hafta içinde doğru düzgün antrenman yapmamasına rağmen iğneyle sahaya çıkan deneyimli futbolcu, Sofya maçını da kendi isteğiyle tamamladı. Beşiktaş’ın 1-0 öne geçmesinin ardından Tigana’ya devam etmek istediğini söyleyen Toraman, “Normalde ikinci yarı oynamayacaktım ancak böylesine hayati bir maçta arkadaşlarımı yalnız bırakamazdım. Böyle yaparak çok büyük bir risk aldığımı biliyorum. Ama takımım için herşeyi yaparım” ifadelerini kullandı. Maçtan sonra takım otobüsüne bile yürümekte zorluk çeken milli oyuncu, “Galatasaray maçında cezalı olduğum için oynayamayacağım. Ancak bu arayı iyi değerlendirip, iyileşmek istiyorum” dedi. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- kaynak e-kolay.net> Fanatik - Haberler - Fedakar Toraman |
Beşiktaşımıza en çok yakışan futbolcu İbrahim Toraman diye düşünüyorum...kesinlikle Toraman asla bırakılmamalı para içinde olsa yüreği ile oynayan Beşiktaş ruhunu taşıyan bir futbolcu.. iyikide Toraman bizde BJK de en çok sevdiğim oyuncu... Süpersin Toraman ...::::Forza İbrahim Toraman::::... |
Bu takımın kaptanlığı en çok bu adam yakışır,en sevdiğim futbolcumuz.Hırslı,saygılı helal olsun sana toraman.. |
walla bravo toraman adam gıbı adam ibrahim toraman |
takımda bjk ruhunu en iyi şekilde taşıyan futbolcu...adam yüreğiyle oynuyo,kaptanlık en çok ona yakışır,ne demişler adam gibi adam İBRAHİM TORAMAN:D |
Alıntı:
|
genc kaptan helal olsun sana... |
helal sana toraman Beşiktas ımızxın genç kaptanından da bu beklenirdi... |
Kocum benim, sana Besiktasli degil diyenler utansin. Insallah Besiktasimiza uzun yillar hizmet eder, bence ornek bir futbolcudur, hele koluna BJK aksesuarlari takmiyor mu, kocum benim.:D |
BRAVO!!! toramana gerçekten bir kartal olduğunu kanıtlıyor.Bence kaptanlık standartlarını çoktan aştı.Böyle devam ederse bir defans adamını dünyaya tanıtacağız.İnşallah aynı performansın her zaman devam eder ibrahim TORAMAN!!! |
Türkiye`de Saat: 13:37 . |