![]() |
I.B.Belediye 1-1 Beşiktaş İstanbul Büyükşehir Belediye:1 - Beşiktaş:1 Futbol Takımımız, 2009-2010 sezonu açılış maçında İstanbul Büyükşehir Belediye ile 1-1 berabere kaldı. Golümüzü 29. dakikada Michael Fink kaydetti. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Tolga Özkalfa yönetti. Taraftarlarımız tribünlerdeki yerlerini alarak oyuncularımıza ligin ilk maçında destek verdi. Karşılaşmanın ilk dakikaları orta saha mücadelesi şeklinde geçti. Siyah-Beyazlılarımız, kanatlardan yaptığı ataklarla rakip kalede etkili olmaya çalıştı. 29. dakikada gelişen organize atağımızda Nobre'nin pasında topla ceza sahasının dışında buluşan Fink, önce topu düzeltti ardından da yerden sert vurdu; meşin yuvarlak ağlarla buluşurken Siyah-Beyazlılarımız, 1-0'lık üstünlüğü elde etti. Fink, sezonun ilk golüne imzasını atmış oldu. 31. dakikada ise İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İbrahim Akın'ın golüyle 1-1'lik eşitliği yakaladı. Maçın ilk yarısı 1-1 tamamlandı. İkinci yarının başında Teknik Direktörümüz Mustafa Denizli Bobo ve Nihat Kahveci'yi oyuna alırken, Yusuf Şimşek ve Holosko kenara geldi. İkinci 45 dakikalık bölümde her iki takım da karşılıklı ataklarla galibiyet golü aradı. 85. dakikada Fink, oyundan çıkarken yerine Uğur İnceman oyuna dahil oldu. Son dakikalarda rakip kalede oldukça etkili olan Siyah-Beyazlılarımız, aradığı gole ulaşamadı ve mücadele 1-1 tamamlandı. MAÇIN AYRINTILARI Hakem: Tolga Özkalfa, Kemal Yılmaz, Arkın Akgöl, Özgür Yankaya (4.) Stat: BJK İnönü Stadı İstanbul Büyükşehir Belediye: Oğuzhan, Marcin Kus, Mehmet, Metin, Gökhan, Sylla (Dk.63 Nsunbu), Efe (Dk.63 Serhat), Bekir, İbrahim Akın (Dk.81 Ali Güzeldal), İskender, Helve Tum Yedekler: Behram, Gökhan, Mahir, Ali Güzeldal, Serhat, Ekrem, Nsumbu. Teknik Direktör: Abdullah Avcı Beşiktaş: Hakan Arıkan, Erhan Güven, Sivok, Ferrari, İsmail Köybaşı, Ernst, Fink (Dk.85 Uğur İnceman), Holosko (Dk.46 Bobo), Tello, Yusuf Şimşek (Dk.46 Nihat Kahveci), Nobre. Yedekler: Korcan Çelikay, Rıdvan Şimşek, İbrahim Üzülmez, Uğur İnceman, Bobo, Erkan Zengin, Nihat Kahveci Teknik Direktör: Mustafa Denizli Goller: Michael Fink (Dk.29) İbrahim Akın (Dk. 31) Büyükşehir Belediye Sarı Kartlar: Sivok (Dk.66) Efe (DK.17) Büyükşehir Belediye 1.DEVRE 3. dakikada Holosko, sağ çaprazdan ceza sahasına girer girmez sert vurdu, meşin yuvarlak kaleciyi geçip direğin yanından auta çıktı. 20. dakikada Nobre'nin ara pasında topla sağ kanatta buluşan ve ceza sahasına giren Holosko'nun vuruşu kaleciden döndü. Dönen topu kovalayan Nobre, yeniden arkadaşlarına kazandırdı ve penaltı noktasına yöneldi. Tello'nun ortasına Nobre kafayla vurdu, top kaleci Oğuzhan'da kaldı. 23. dakikada gelişen atağımızda Nobre'nin ceza sahasına bıraktığı topa Holosko'dan önce rakip defans dokunarak mutlak bir golü önledi. 29. dakikada Nobre'nin pasında topla ceza sahasının dışında buluşan Fink, yerden çok sert vurdu ve Ekibimiz'i 1-0 öne geçiren golü kaydetti. 31. dakikada İbrahim Akın'ın golüyle skora 1-1'lik denge geldi. 37. dakikada Erhan Güven'in sağ kanattan ortasına Holosko kafayla vurdu, meşin yuvarlak yandan auta çıktı. 38. dakikada Ernst, soldan ceza sahasına girdi ve altıpastaki Nobre'yi gördü. Nobre'nin vuruşunda top kaleci Oğuzhan'da kaldı. İlk yarı 1-1 sona erdi. 2.DEVRE 46. dakikada Nihat Kahveci ve Bobo oyuna dahil olurken, Holosko ve Yusuf Şimşek oyundan çıktı. 58. dakikada sol kanattan gelişen atağımızda Bobo, ceza sahasına girdikten sonra vurdu, top kaleci Oğuzhan'ın müdahalesiyle kornere çıktı. 66. dakikada Sivok sarı kart gördü. 68. dakikada topla ceza sahasında buluşan Nihat Kahveci'nin dönerek sert vuruşunda top yandan auta çıktı. 74. dakikada Nihat Kahveci'nin kullandığı korner atışında top karambolde kaldı. Ferrari, yatarak topu kaleye gönderirken rakip oyuncu Zeki, meşin yuvarlağı çizgiden çıkarttı. 83. dakikada Tello'nun serbest vuruştan ortasında Nobre kale önünde kafayla dokundu, rakip kaleci Oğuzhan topu tutarak mutlak bir golü önledi. 85. dakikada Fink'in yerine Uğur İnceman oyuna dahil oldu. 86. dakikada sol kanattan İsmail'in arka direğe ortasında Ernst kafayla vurdu, mutlak golü rakip defans önledi. Karşılaşma 1-1 tamamlandı. http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?rn=24617 http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?rn=24618 http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?rn=24619 http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?rn=24620 http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?rn=24622 http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?rn=24623 http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?rn=24624 http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?rn=24625 http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?rn=24626 |
böyle bir mac berabere bitermi yaa.. |
bu kücük takimlari anliyamiyorum. sanki bir puan islerine yariyacak. bir gol attimi 10 kisi defansa cekiliyorlar. dünyanin baska bir yerinde böyle bir mentalite kaldigini sanmiyorum. ben federasyon olsam beraberlige puan vermem. o zaman bakalim defans yapacaklarmi. bu kazmalar yine defansa kapanir!!!! |
KÖTÜ OYNADIK ÇOK ACİL 10 NUMARAYA İHTİYACIMIZ VAR.POZİSYONA GİREMİYORUZ.OLAN POZİSYONLARIMIZDA KARIŞIKLIKTAN KARAMBOLDEN OLDU.DELGADOYU GÖNDEREMİYORLARSA BOBOYU SATSINLAR.ADAM OYNADIĞI OYUNLA,TAVIRLARIYLA KALMAK İSTEMİYORUM DİYOR İŞTE AÇIK AÇIK.MUSTAFA HOCAYI ANLAMIYORUM TOP YAPAN OYUN KURAN Bİ YUSUF VARDI ONUDA OYUNDAN ALDI.HAZIR OLMAYAN NİHATI BEN OLSAM İLK 18 E BİLE ALMAZDIM ÇÜNKÜ HAZIRLIK KAMPINA KATILAMADI VE ÇOK EKSİĞİ VAR.Bİ DE FORVETLERİMİZ HEP AYNI TİPTE OYUNCULAR UZUN BOYLU KAFA TOPLARINA HAKİM Bİ OYUNCUYA İHTİYACIMIZ VAR. |
Bu ne böyle ya Denizli herhalde daha Sampiyonlugu kutluyor allah askin Bobo'dan sol acik hic olurmu. Siz hep 10 numara diyosunuz ama bence bizim bu oynadigimiz Sistem(4-3-3) icin Iyi kanat oyunculari lazim Holoskoya da yazik oluyor Adam bildigim Forvert arkasi biz daha halen Sag acik yapmaya calisiyoruz. Bence Denizli Sistemi 4-4-2 degistirirse daha faydali olur bizim bu Barcelone Sistemini oynatacak oyuncularimiz yok. |
Beşiktaşa acilen Toraman, Ekrem ve 10,5 numara adam lazım. Oyun kuramıyoruz, İbrahim akın defansı fena yaptı. Neyse bu nazarlığımız olsun iyi maçtı ama 1-1 bitmesi iyi olmadı. Antalya maçında daha iyi bir Beşiktaş izleriz inşallah. |
Yarın Birgün ŞampiyonLar Ligi Var Benim kaLbim bitane daha 8-0 KaLdırmaz ! Bu FutboLLa Yeriz Ama ... Nihat FutboLu Bırakmış Ofsaytı unutmuş .Bobo Zaten ÖLmüş ağLayanı Yok .Ernst Geçen SeneyLe Alakası Yok ! Erhan Güven'in yaptığı ortalardan 1 Tanesi İsabetLi değiLdi Ekrem'in Gözünü Seviyim ...Eğer adam gibi Transfer Yapılmazsa ki Dün Başkanın Konuşmasına Göre Yapılmıcak Galiba Bu Sene Berbat bi CL ve TSL Bizi Bekliyr ... |
oyuncu degisiklikleri yine hataliydi bence. yusuf´un oyundan cikmasi son derece yanlis. onun yerine nihat in girisi bir yanlis daha. bobo nun bu formuyla girmesi yanlis. onun yerine nobre cikmasi gerekiyorken holosko cikiyor. niye kactir böyle yapiyor mustafa hoca anlamiyorum. |
Alıntı:
|
cok kotuyduk bu sene yine fıtık olcaz erman toroglu programda resmen dalga gecio yok i.akın ernst'i beylerbeyine yollamıs hakanada oyun havası oynatmış bu kadarda olmaz ki ya takımda kotu daha ilk yarı bitiminde kesin bi iddiamız kalmaz su takımı bi rahat rahat yenemiorz oyun kuran yok bir sürü pas hatası bi ilk yarı holosko sagdan iyi geldi o kadar nihat ve bobo cok kotu ferrari vasat artık bıktık ya su sampiyonluklarda hiç istikrar olmicak mı her sampiyonluktan sonraki sene bole 5 yıllık sampiyonluk sozunu yerine getirecek takım bu mu bi 10 numara alamadık demirörende hala 1 eylüle kadar zamanımız var dio. YAZIKLAR OLSUN..!! |
10 numara şartında şartı, Golcü kesinlikle lazım Nobreden golcü filan olmaz Ferrari tam bir fiyasko (4 maçtır oynuyo iyi futbolcu kendini bir maçta da gösterir) Gol sıkıntısı çekiyoruz Defans yetersiz |
Alıntı:
tamam o zaman denilecek birsey yok ama nihat belli ki hazir degil niye sokuyorsun? |
Çıldırmamak elde değil.. |
İlerleyen haftalarda daha iyi olucaz... |
Alıntı:
|
yau gercekten de kadroda zenginlik yok he...hocayi elestiriyoruz ama o kadar alternatif de yok. mishal yusuf kanat oyuncusu degil. ama mecburen oynuyor o mevkide. |
Alıntı:
|
değişiklikler saçmaydı hadi yusuf neyse holosko seni ileriye çıkaran tek adam 2.yarının ilk 15dksı yine varlık gösteremedik sonrada pek bişey değişmedi.. ernst ve fink uyumlular ama fink topu kullanamamakta uğur girince biraz daha canlandık ernst fink ve 10.5 numara bu bölgeye şart . gel gelelim bobonun sol kanatta oynamasına denizlinin bu maceraperest yapısını bir an önce değiştirmesi gerek 3 forvette bobo nobre ve nihat oynuyorsa düşünmek lazım .. 4-3-3 oynamak için forvetin kanatlarının gerektiğinde geri dönüp 4-5-1 yapmalı atağa çıkınca çizgiye inip içeri çıkarmalı veya adam eksiltmeli sezonun ilk maçından beri işler pekte iç açıcı değil allah bize iyi sabır vermiş bekleye bekleye sabır taşına döndük. 5 yıldır rahat maç izleyemez olduk |
Alıntı:
aynen katiliyorum. holosko en diri adam. onu cikariyor. nobre dökülüyor yinede sahada. alistik artik bu islere....benim anlamadigim gercekten gs bu transferleri nasil yapiyor? onlarin sanki kontenjan sorunu yokmus gibi. bide para nereden geliyor anlamiyorum. biz bi santos alacaz 2 aydir öyle duruyor...... |
Alıntı:
|
Alıntı:
daa yeni başladık bismillah... |
chat boxta şampiyonluk gitti diyenler var ligin ilk haftası ama artık adam alınmasıda şart |
bu senede anlasılan rahat mac ızleyemıycez. takım yıne cok kolay gol yıyıyor. sıvok ve ferrarı arasında uyusmazlıklar var gorev dagılımı ıyı yapamadıklarından oyuncu kacırıyorlar sureklı yenen golde savunma yapan ıkı ısım yusuf ve ernst hocanın bunları gormesı ve duzeltmesı gerek. ekrem ve toraman ıns cabuk duzelır eksıklıklerı cok barız bı sekılde ortada. ernst ve fınk cok uyumlu ernst bu sene daha bı ofansıf oynuyor. telloda ınanılmaz bır dusus var acılen kendısını toparlamalı. orta sahadan top cıkaramıyoruz ılerıye ıns. ılerleyen haftalarda takım toparlar kendını |
Alıntı:
|
Fink gereksiz transfer, Cisse'yi çok ararız. Ortasahada top dağıtacak adam yok, koşan ama fizik gücü düşük oyuncular var. Bu kadroyla Şampiyonlar Ligi'nde bir şey yapmak zor. Oyuncu değişiklikleri hatalı Holosko niye çıkar boşboş koşan Nobre dururken, Yusuf niye çıkar Tello teltel dökülürken. Ortasahaya transfer şart! |
eğer mustafa hoca forvet yapısını nobreye göre yapacaksa tarihin hatası olur. bugün takımın en kötüsü nobreydi ve oyunda kaldı. takımın tek şut atan adamı holosko oyundan alınıp bir başka uyur gezer bobo oyuna alındı. bu takıma batuhan lazım 4 forvet dördüde formsuz. nobre bu sene çok saç baş yoldurur top indirmeyle kafa vurmayla beşiktaşa forvet olunmaz. Öğrenemid gitti bizim şu yönetim ve hocalar. Bir ertuğrul hoca kesti nobreyi onunda hemen ipini çektiler. Beşiktaşın ideal forveti batuhan ve nihat olmalı holoskoda sağdan bindermeli nihatla holosko yerde değiştirebilir |
Nobre orta sahaya gelip top kapmaktan kendi görevini yapamadı daha ne yapsın bu takıma bi 10 numara lazım işte burası kesin.bobonun göderilmesi lazım bu kesin.Erhan beşiktaşa on gömlek küçük geliyor çok yetersiz kalıyor ve erhana verilen paralara çok yazık.ANCAK EN ÖNEMLİSİ BU TAKIMDA HAZIR OLMAYAN VE SAKAT OLAN OYUNCU DA BAYAĞI VAR BUNLARIDA HESABA KATMAK LAZIM.İbrahim Toroman,Ekrem Dağ,Yusuf sakat.(Delgadoyu hiç hesaba bile katmıyorum.)Sivok,ferrari,tello,nihat, tam anlamıyla hazır değiller. |
Kötü bir başlangıç yaptık. Maçı izleyemedim ama lig uzun bir maraton. Karamsarlığa kapılmak için erken |
İyi bir başlangıç değil ama sonuç da değil.İnşallah daha iyi olacağız. |
daha ilk mactan bu ne karamsarlik be kardesim icimi kararttiniz takim giderek cok daha iyi olacaktir golcuye degil orta sahaya iyi bir adam lazim kısacasi deco lazim |
ezikbahçe maçından sonra bu futbolla 4. oluruz demiştim yuh diyen arkadaşlar olmuştu.şu takım türkiye liginde ilk 3 e zor girer şampiyon olması imkansız ama bu futbolla.geçen sene yıllardır gelmeyen şampiyonluk hasretiyle oluşan gazla tello ve bobo iyi işler yaptılar ama bu sezon başından beri tello ve bobonun ne yaptığını gördünüz.bu oynanan 4. maç atılan sadece 3 gol yenilen 5 gol var.arkadaşlar işler iyi gitmiyor acilen oyuncuların kafalarını futbola vermesi ve tellonun yerine iyi bir oyun kurucu alınması gerekiyor... |
Brişeylerin yanlış gittiği kesin ama tek bildiğim bu oyunla şampiyonlar liginde rezil rüsva oluruz , ve bu takımda ayağı kopana kadar oynaması gereken adam HOLOSKO |
Renkli basın hemen görevine başladı. Kötü oynamak başka bir şey, gol atamamak başka.belediyenin 2-3 atağı vardı ve i. akın bir daha öyle atamaz.Bizim bir çok atağımız vardı özellikle Nobre ile çok kaçırdık.Çizgiden topumuz çıktı. Dün gece iyi oynadık gol atamadık skor yorumcuları aksini iddia etse de iyi oynadık, daha iyi olacağız. |
Hiç transfere ihtiyaç yok dimi hoca, dimi başkan!..Siz kendinizi bu şekilde avutun, bu sezon Ş.Ligini geçtim Türkiye'deki yarışta zor geçecek, bi gerçek varki Gs ve Fb güçlendi, bizde güçlendik ama yeteri kadar değil, kaç aydır bi adam gelecek diye bekliyoruz, bazı arkadaşlar acele etmeyin falan dedi, ona da eyvallah dedik, yahu lig başladı lig, acelesi mi kalmış artık işin...Futbolcularımız da yeteri kadar hazır değil zaten, Bobo hala ölü, Nihat'a fazla bir şey diyemiyorum askerlik falan onun sezon hazırlıklarını bozdu, 1-2 hafta daha zaman tanımak lazım...Ama diğerleri de kötüydü yani, Ernst bile...Bu sonuç hiç sürpriz olmadı bana, beraberlik bekliyordum ama yine de daha iyi oynayacağımöızı daha çok isteyeceğimizi düşünüyordum son şampiyon olarak...Neyse, iyi başlayamadık lige, iyi bitiririz umarım, ama bu şekilde bitmez gibime geliyor, hayırlısı... |
10 numara gelmeden bu takımdan hiçbir şey beklemeyin bu yıl fiyasko olacak gibi |
çoğu kişi şu noktayı atladı ama bence bu takıma en az10 numara transferi kadar gerekli bir adam da yakaladığı gol pozisyonlarını gole çevirecek ( 5 tanden birini değil ama ) bir forvet oyuncusudur. Dün en kötü 5 tane pozisyona girdik ama gol atan yok. Nobre de Bobo da bence büyük hedeflerin adamları değil. Bu takıma 10 numaranın yanında gol vuruşu ustası bir forvet de muhakkak alınmalı. Tabi eğer büyük hedefler kovalanacaksa ..... |
berbat bi maçtı... nobrenin ne iş yaptıını bana söylemek isteyen varmı??? bobonun haline ya top kontrol etmekten aciz!... nobrede öyle her aldığı topu ezdi.. 6 pastan kaleciyi buldu.. holosko 2 3 pozisyon dışında sahada olup olmadıını anlamadık... sahanın enleri fink ernst ve tello... birde ibrahim akın vardı ;) |
Alıntı:
|
Dün akşam yine anlaşıldı ki BEŞİKTAŞ TARAFTARI olarak bu senede KANSER OLACAĞIZ. Hele 2. yarı ne futbol vardı nede RUH.. Dakika durum 1-1 dakika 55 oldu 60 oldu 70 oldu 80 oldu tık yok. ibb liler 90 dakiaka sahanın her yerindeydi. Çok koştular. Defansta her atağımızda en az 5 oyuncu vardı top bizim defanstayken en az 2-3 oyuncu ile bize press yaparak topu oyuna sokmamamızı sağladılar. Peki bunlar olurken bizimkiler ne yaptı??? Ben söyleyeyim 1-2 futbolcumuzun dışında kimi "Transferden aldığı paraları hangi bankaya yatıracağını, kimi yeni araba ne alabilirim, kimi bu akşam bara hangi kızla gideceğini düşünürken, kimilerin aklı hala geçen sene yaşanılan şampiyonlukta, kimininde aklı hala tatildeydi" Dün akşam en iyi oyuncumuz geldiğinden beri hala belli bir standartın altına düşmeyen FABİAN ERNST idi. Onun yanında Fink, Sivok ve ERHAN birşeyler yapmaya çalıştı. Ama suç onlarda değil onları bu takıma getirenlerde veya onlara bu kadar paralar verip kendilerini birşey sananlarda. 6 seneden beri söylüyorum ( z ) bu BAŞKAN ve Bu yönetim ile ve bunlara sessiz kalıp sahip çıkan TRİBÜNDEKİ TARAFTAR ( tribün diyorum çünkü ülkenin hiçbiryerinde Yönetimi destekleyen BEŞİKTAŞLI yok en azından benim yaşadığım çevrede) ile hiçbirşey olmaz. Bu takıma yapılan transferler hala yetersiz. Tek güvendiğim kişi sayın DENİZLİ ve TARAFTAR. Korkuyorum ki böyle giderse eziklerin Ş.L. ndeki REKORUNA 0(SIFIR) puan ile ortak oluruz. NOT: Dün akşam Kalecimiz HAKAN ı ıslayanlara bir anlam veremiyorum. Sanki suç onda. Hakan ı protesto ettiğiniz kadar YÖNETİM i protesto etseydiniz dün akşam en az maçı 3-0 alırdık |
çok şanssızdık yaa daha ilk maçta bu kadar şanssızlık olur mu allah aşkına..... |
Türkiye`de Saat: 23:29 . |