![]() |
TSL - 2.Hafta : Beşiktaş JK 2-0 Antalyaspor Beşiktaş J.K. - Antalyaspor Turkcell Süper Lig 2.Hafta Tarih :17.Ağustos.2009-Pazartesi Saat : 21:00 Stad : BJK İnönü Stadı Not : Maç Beşiktaşımızın cezası nedeniyle seyircisiz oynanacaktır. |
bu seyircisiz olayı kötü oldu ya ama yeneriz gibime geliyor;) |
bakalım neler olucak ;) |
Kötü Başladık , iyi devam edicez.. |
seyircisiz ama kesin yeneriz |
hay allahım sansıma ya 40 yılda bir yakın bi yere geliyo ondada mac seyircisiz böle şansın ya pff =(((( |
seyircisizde oynasak RUHUMUZ YETER! iyi baslamadik ama güzel biticek bu sezon süphem yok ;) |
ya seyırcısız oLmasın yaaa :( soyLeyın ıptaL etsınLer :P :) |
3-0 yeneriz gibime geliyor ruhumuz yeter;) goller:bobo nobre ernst ...:) |
kazanda mı ızlesek ne azında takım otubusu gecerken tezahurat yaparrdıkk |
ne cezası ya neyin cezası şurda iki üç maç izleyip eskişehire dönücez okumaya ya |
Nobre Holosko'dan Gol bekliyorum |
kazan yolu gözüktü.aslında stadın etrafına dev ekranlar yerleştirseler hem tezahürat yapmış oluruz.ya da beleştepe de olabilir |
lige kötü başladk inş yenerz |
Bu Maci Alacagiz, Allahin Izniyle :) |
Sezonun ilk galibiyetini Antalyaspor önünde alıcaz inşallah. cezamız nedeniyle madem maça gidemiyoruz bizde maçı kazanda izleriz ne yapalım |
bobo oynarsa kesin yeneriz maşallah adam Antalya düşmanı boş geçmediği gibi çifter çifter atıyor:D |
Antalyaspor geçen hafta 3 puan kaybetti.Bu maça iyi motive olup,beraberlik için çıkacaklar.İ.Büyükşehir maçında gördük ki,takımımız kapanan defansa gol atmakta zorlanıyor.Mustafa Hoca'ya güveniyorum;sadece bireysel yeteneğe değil,organizasyonla kilit açmayı deneyecektir.7-8 kişilik defansa nasıl gol atacaz merak ediyorum.İnşallah antremanda yapılan atak çalışmaları işe yarar. Beşiktaş'ımız ne yapar eder kazanır.Ben 3-0 biter diyorum ama gol yemeden ilk golü ilk 20 dakikada atmamız lazım. Umarım 6'ıncı haftaya kadar takım iyi form tutar.Çünkü 6'ıncı hafta Kayseri maçı var. |
yaow mıllı maclar yuzunden salı gunu dıolar ewdekı herkezle atıstım sınırlerım bozuldu mac p.tesı degıl mı yaa :S |
Bu maçı alırız...2 farklı bi galibiyet bekliyorum, 2-0 veya 3-1...Nobre ve Nihat da yazar gollerini bu maçta...Bi sürpriz yaşamayız umarım... |
0,0000001 - 0 olsun bizm olsun :D deeeermişim 5-0 olsun fazla gol goz cıkarmaz |
Türkiye`de Saat: 21:30 . |