![]() |
şu Troisi den çok tırsıyorum:Dalırız 3-1 |
1-3 ya da 2-3 aLırız ßence (: |
En azından taraftar sesi duyabilices bu maçta.. rahat kazanırıs bu maçı. |
5 haftaya kadar kötü oynasak ta kazanmak zorundayız bu bilinçle çıkılacaktır karşılaşmaya hoca çift forvet oynatırsa takımı her türlü kazanırız. |
Hakem Koray Gençerler konu Düzeltilmiştir .. |
off gidiş iyi hoş güzelde sabahın 5 inde nasl döncem bn ewe ya |
bana hiç nasip olmayacak herhalde inş bişeyler ayarlayabilirimde giderim |
Antalya maçından daha zor geçecektir Gb maçı...Ama Antalya maçından sonra bu maçı da zorda olsa kazanacağımızı düşünüyorum, Gayse maçına kadar fire vermezsek iyi olur...1-2 yeneriz gibime geliyor bu maçı, gol yiyebiliriz Gb\'den...Nobre\'de gol atıp kendine gelsin artık, bekliyoruz bu maçta, Nihat\'ta biraz daha koyar performormansının üstüne inş...Holo da ilk 11\'de başlar karşılaşmaya umarım, Bobo\'nun yerine, hücumda her şey daha iyi olur o zaman...Yusuf\'tan da bi devrede olsa yararlanmalıyız bu maçta, ona ihtiyacımız olabilir, sıkışabilir maç bazı bölümlerde, Tello yetmiyor tek başına... Kazasız belasız geçelim şu maçı da... |
Maça damgasını Denizli vurdu, maça başladığı 11 tam bi fiyaskoydu, bir Anadolu takımına karşı Uğur-Fink-Ernst üçlüsüylen oynuyorsak biz, vay halimize valla ne diyim, bu hallere de düştük yaa!..Daha sonra takımda bir tane santrafor yok, Nihat\'ta Holo\'da bu özelliklerde değil, Bobo yoksa Nobre oynayacak işte, 2 2 daha 4, ama Denizli 5 diyor!..Yaf artık sıkıldım valla hocanın şu abuk sabuk tercihlerinden de, dalga geçer gibi resmen, yönetime gönderme mi yapmak istiyor acaba, oysa tamam, çok güzel bi gönderme, ama yönetim anlamaz, anlasa bugüne kadar şu herkezin gördüğü ortasahadaki eksikliği giderirdi zaten...Dönüp dolaşıp her şey transfere geliyor, dolayısıylan yönetime, ama bu maçı biz bu kadaromuzla kazanamıyorsak burda transfer falan da demem, tek suçlu ararım, o da maça abuk sabuk bi 11\'le başlayan, sonradan toparlamaya çalışan Denizlide...Yine güzel güzel açıklamalar yapar maç sonrası, ama artık gerçekleri görebiliyoruz, o kadar açıkki zaten görmemek elde değil... |
gene hüsran :( |
Türkiye`de Saat: 18:11 . |