![]() |
TSL - 4. Hafta : Beşiktaş JK 0-0 Gaziantepspor Beşiktaş J.K. - Gaziantepspor Turkcell Süper Lig 4.Hafta Tarih :28.Ağustos.2009 Saat : 21:00 Stad : BJK İnönü Stadı |
umarım güzel bir serinin ilk adımı antep maçı olur.. |
maca gelmeye ıstah bırakmadılar.. ama gelmeye calısacagımm |
Antep G.Birliği nden daha iyi bir takım serdar özkan ın ve Batuhan ın takıma girmesi lazım |
Allahın İzniyle Tribünde yerimi alıcam ama hiç umudum yok maçtan |
bu maçı almamız lazım artık. |
tek avantajımız İnönü |
Alırız Bu Maçı... |
Korku filmi gibi bi haftadan sonra umarım bi galibiyet alırız. |
iyi futbol ve iyi skor bekliorum artık... özlemde bitiyo inönüdeki ilk maç... |
Ezeceğiz Gantebi.Başka çıkar yolu yok:) |
Alıntı:
NEDEN SERDAR ÖZKAN ve BATUHAN ? |
ŞİMDİ ARKADAŞLAR ANTEP AYARIMIZDA BİR TAKIM DEİL ZİRA KORKULCAK BİR TAKIM... BENCE MUSTAFA HOCA BU MACTA NOBREYLE BAŞLAMAK ZORUNDA ASLINDA HER MACTA NOBREYLE BAŞLAMAK ZORUNDA YALNIZ GENCLERBİRLİĞİ MACINDA BİR ŞEY DİKKATİMİ CEKTİ GENC RIDVAN!!! SANIRIM BİZDE BİR GÖKHAN GÖNÜL BULDUK!! COK KOLAY ADAM EKSİLTİYOR SİZDE FARK ETTİYSENİZ..10 NUMARA OLARAK DENENEBİLİR... UNUTMAYIN MİCHAEL BALLACK ÖNCE BİR DEFANS OYUNCUSUYDU SONRADAN OYUN KURUCU YAPTILAR.. ve BUNUDA YAPAN DAUMDUR... :) NEYSE BENCE NOBREYLE BAŞLAYIP ARKASINDA SOLDA TELLO, SAĞDA NİHAT , ORTADA RIDVAN DÜŞÜNÜLEBİLİR...ARKALARINDADA ERNST FİNK GİBİ OLAN TAKIM KURGUNLA DEVAM EDİLEBİLİR... (BİR FİKİRDİR) |
onu ßunu anLamam ßu mac yenmemız Lazım.. taraftar ınonu.. mazeret yok.. |
inşallah kazanırız... |
Alıntı:
sence?Batuhan ın ilerde top tutması gelen ortalara rahat vurması bir etken...Serdar özkan yusuftan ve tello dan sonra takımdaki en yaratıcı adam yusuf sakatsa tello yla beraber o oynamalı... |
hadi ya şu maçla bi çıkış yakalayalım |
galibiyet serisinin ilk maçı olur inş |
Zaman bizim için aksın, gelsin bir an önce cuma günü.. Cuma günü öyle bir bağırın ki titresin Dolmabahçe.. 'Gündoğdu'ya öyle bir yüklenin ki çınlasın her köşesi mabedin.. Ulan Beşiktaş, nasıl özlüyorum seni be! İŞTE BİZ KÖTÜ GÜNDE HEP OMUZ OMUZAYIZ, ÖVÜNMEK GİBİ OLMASIN BİZ KARA KARTALLIYIZ! |
taraftarin destegiyle alacagiz bu maci InsAllah.... |
lami cimi yok almak zorundayiz |
2 avantajımız var. 1-İnönü 2-Tabata'nın olmayışı Bunları doğru kullanırsak kazanırız. |
Hakem Katil Çoban , nasıl iyi olabilir ki :/ |
çoban ya da dereli.. fark etmez. bütün hakemlerin bize gelince nasıl cesurlaştığı, saçmaladığı alenen ortada. senaryo belli, yapmamız gereken de. yarın gerekirse o kaleye hakemi de sokacağız ama bu maçı alacağız başka bi açıklaması yok! ...FEDERASYONA, HAKEMLERE PES ETME, KARTALIM UÇALIM GÖKLERE! |
Nasıl olcak bilmiyorum ama bu maçı ne yapıp edip almalıyız...Aslında kesin alırız diyordum ama Nobre ve Yusuf'un sakatlıklıkları işi bozdu...Onlarsız bu maçı nasıl kazanacağız bilmiyorum, Nihat-Holo-Tello üçlüsünü ileriye sürer büyük ihtimal hoca, başka bi seçeneğide yok gibi şu anda, belki Serdar Özkan'ı da oynatabilir orda...O oynamış bu oynamışta farketmiyor valla, bu maçı aldık aldık, alamadık işler düzelmez, ileriye gideceğimize geri gideriz ve hocanın başı daha çok ağrır...En çok güvendiğim de taraftar bu maçta, onlara güvenerekten maçı kazanırız diyorum, yoksa takıma güvenmiyorum şu an için...Rakibimizde iyi bi takım zaten, hocaları da iyi bence, zorlu bi maç olacak ama kazanmak zorunda olduğumuz için kazanacağımızı düşünüyorum, öyle veya böyle... |
Hırsımızı Pekde Yansıtamadık gibi geliyor bana |
Takıma güvenmediğimi zaten söylemiştim, taraftar belki oyuncuları arkadan iter de goller gelir diyordum, taraftar her şeyi de yaptı aslında ama hücumda o kadar beceriksizizki, gol mol atamıyoruz, kaeciye kadar gel sonra ya direğe ya da kalecinin kucağına, top fileyi görmüyor...Zaten Denizli bu anlayışlan oynattığı sürece, yaptığı saçma sapan hamlelerle, yanlış oyuncuları çıkarmasıylan falan biz daha çok puan kaybederiz, daha bir çok maçta da gol atamayız...Yazık valla, herzamanki gibi o taraftara yazık...Denizli yine maç sonrası umut dağıtır, ama taraftar artık bunlara kanmaz herhal, o kadar da değilizdir!.. |
yazık oldu...fark her geçen hafta açılıyor..haftaya nasıl bir sonuç çıkacak düşünmek bile korkmama yetiyor..:( |
valla ilk yarının ilk 25 dakikası hariç oyunun genelinde tempolu,mücadeleci,istekli bir takım vardı..bu süre içinde de iniş çıkışlarımız oldu..hele ilk yarının son 15 dakikası adeta rakibi sürklase ettik..ancak beceriksizlik mi dersiniz,şanssızlıkmı dersiniz çok müsait pozisyonları kullanamadık..takım oyunu iyiydi..oyundan çıkana kadar serdarı çok beğendim..uzun zamandır bu kadar iyi görmemiştim serdarı..umarım sezonun geneline yayar bu perfromansını..ondan hala çok şey bekliyorum kendi adıma..ileri uçta rakibe göre fizik olarak çok zayıf kaldık..sağlam bir nobre,bobo hatta batuhan dün çok iş yapabilirdi..ayrıca nihat ve holoskonun acilen toparlanması lazım..nihat her hafta iyiye gidiyor (dün basit hatalarıyla çıldırttı ama) ancak holoskoyu tanımakta zorluk çekiyorum..ayağına gelen topu geveleyip duruyor,adam geçemiyor,sanki maçtan önve istasyon çalışması yapmış gibi halsiz görünüyo..Holosko bize lazım,biraz geç form tutan bir oyuncumuz aslında bunuda kabul etmek lazım.. bir kaç cümlede Ferrari için,ilk gündeme geldiğinde çok başarılı olacağını söylemiştim..takıma alışmaya başladıkça ve sivokla uyum sağladıkça performansı hızla artıyor,dün yine bir kaç kritik mühadelesi vardı,hava toplarında her zaman ki gibi etkiliydi. Skor iç açıcı olmasa da, dünkü performasnımız galibiyet için yeterliydi..olmadı kaleci mahmut ve deumiyi maçın yıldızı yaptık..oyunumuz diğer maçlar için olumlu göründü..deplasman maçları içinde iyi ,tempolu oyunlar bekliyoruz artık.. |
Ekrem in şutu da gol olmayınca bundan sonra gol olmaz dedim olmadı...Ernst çıkınca savunmadan top almaya gelen olmadı ve her topu şişirdik gol atamadık maçın yıldızı ernst tir... |
ekremin şutu 90a takılsa şimdi bunları konuşmuyor olacaktık.. çok şanssızdık ve stresliydi oyuncularımız.. :( |
off bu maçı nasl alamadk biz yaaa |
bız trßnde yırtındıgımız kadar saha da yırtınsaydık goL atardık ya.. o kadar ßogaz patLattık taßı kı heLaL oLsun ama kotu de oynamadık kı o kadar pozusyon oLdu ßı tane mı goL oLmaz cıLdırmamak eLde degıL ya kudurduk resmen oraya kadar geL ßı sonuc oLmasın.. umarım dıger macLarda performansı skor a da yansıtırız.. |
Türkiye`de Saat: 09:04 . |