![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #34 | ||
AyNaKoLiK ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | adamın ayağı o hale nası geldi çok merak ettim doorusu....:O:O
__________________ senin olduğun karanlığı sensiz aydınlıktan daha çok seviyorum.. ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #37 | |||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Bence iyileşmiştir çünkü ben bundan çok daha kötü durumdaydım.Depremden dolayı belim böbreklerime kadar oyulmuştu,sağ bacağım da uyluk kemiğime kadar kocaman bir çukur vardı ve omzum da aynı durumdaydı.Hamile olduğum için tedavim ilerleyemiyordu,bu yüzden vücudumdaki çukurlar daha da büyüyordu.Oğlum dünyaya geldikten sonra tedavim hızlandı.Hamileyken,doğum anında ve doğum sonrası bir çok ameliyat geçirdim.Flep denilen bir teknikle bu boşlukları kapatıyorlar.Sağlam olan kısımlara kadar kesip oradaki kasları evirip çevirerek boşluk olan yere zımbalıyorlar.Yani vücudun ayrı bir bölümünden parça alarak kapatmıyorlar.Omzuma hamileyken flep çevirdiler,belime doğumla birlikte,bacağıma da doğumdan on gün sonra bu operasyonları uyguladılar.Tabi ki çok iyi bir fizik tedavisi de görmek gerekiyor.Ben bir sene sonra ancak yardım almadan yürüyebildim.Sadece bacağımdan dolayı değil,belim çok zorladı yürürken..Benim bacağım kesilmedi çok şükür,bu da kesilmemiştir diye düşünüyorum.
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #38 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008 Yaş: 30
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | abi bu ne yhaaaaa
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #39 | ||
beşiktaşlı fego ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 30
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | daha yeni yemek yedim yaff:S iyileşse bile en az 2 3 ay veya daha fasla oynatamas
__________________ BeşiktAŞK | ||
![]() | ![]() |
![]() | #40 | ||
karamel ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | durumu wahim | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |