![]() |
"Herkes benim korkunç biri oldugumu düsünüyor.Hiç bile!Bende bir çocuk kalbi var;Masamda bir kavanozun içinde." Allah seni napmasın ya :D |
Sokakta yürüyen güzel bir kız gördüğünde ne düşünürsün? Bir tarafım onunla flört etmeyi, onunla iyi vakit geçirmeyi, diğer tarafım ise kazığa geçirilmiş kafasının nasıl duracağını düşünür.” Edmunt Kemper vayyy bu süperrrrr |
Süpermi ? :D İyimisin abicim :p |
Alıntı:
|
Bana göre bir ceset, canlı bir bedenin taşıyamayacağı bir güzellik ve saygınlık taşır.” John Christie (güzel söz valla ) “Her insanın kendi zevkleri vardır. Benimkide cesetler.” Henry Blot (tam psikopat) :D |
Son sözleri (cellâdına) “Acele et. Sen etrafta ahmakça dolaşırken, ben bir düzine adamı asardım.” Carl Panzram :D:D Vay be. Sevdim bu adamın tarzını :D İşkolik ve işine son derece bağlı :D |
“Ben sadece sokakları temizliyordum.” Peter Sutcliffe bak bunu tuttum ıste saol ;) |
racon kesmiyorum kafa kesiyorum :D seni yedi parcaya böler yedi tepeye gömerim varmi itirazin made by polat alemdar hepsi tek gercek polat :D |
“Sokakta yürüyen güzel bir kız gördüğünde ne düşünürsün? Bir tarafım onunla flört etmeyi, onunla iyi vakit geçirmeyi, diğer tarafım ise kazığa geçirilmiş kafasının nasıl duracağını düşünür.” Edmunt Kemper vay öküz:D |
Türkiye`de Saat: 17:12 . |