![]() |
Ufo gerçeği Amerika YouTube - ufo= Avustralya YouTube - UFO Australia= Bulgaristan YouTube - "UFO" sighting in bulgaria= Turkiye / istanbul YouTube - UFO - Diamond Night - Istanbul Turkey 1997 Almanya YouTube - ufo Turkiye / rize YouTube - Rize'deki Ufo Mexico YouTube - Mexico UFO Alaska YouTube - UFO ufo ve tarladaki şekiller YouTube - UFO Uzaydan ufo görüntüleri YouTube - ufo nasa KGB den gizli ufo videosu YouTube - UFO |
Bence Fake, bu aralar bilgisayar teknolojisi ilerledi sonradan eklemeler...hele rizedeki acayip belli oluyor... |
teşkkrler..ama sanmıyorum böyle şeylerin gerçek olduğunu yada inanasım gelmiyo:) |
bence de yok ofo mufo hayal ürünü bunlar |
bence de fake,üstünde kütahya porselen yazıyor:D |
alirim ufonu diyorum :P fake la bunlar :D |
ya rize'dekinin ne oldugu anlaşılmıyo bi kereeeee |
kesinlikle fake ... |
kedidir kediiiiiiiii :D |
:D Ufo Gerçeği Mi?:D :D :D :D :D |
ya boyle bısey gercekten varmı |
İki yıllık konuyu hortlatmak istemezdim ama yazmadan edemedim... Öncelikle "UFO" ve "Dünya dışı yaşam" konusuna hem forumca hem de toplum olarak genel bir önyargı ve alay etme güdüsüyle yaklaşıyoruz. Astronomi ve bu tür konularla çok yakından ilgileniyorum ve şahsen inanıyorum. Fazla uzatmak istemiyorum, bu nedenle mesajımı şu son soruyla bitiriyorum: "Sizce milyonlarca galaksinin, milyonlarca yıldızın, binlerce bizim güneş sistemimize benzer yıldız sistemlerinin olduğu bu geniş evrende, bizim dışımızda canlı bir hayat formunun olmaması saçma değil midir?" Cevabını siz verin artık... |
pokemon olabilir :D kedi o kadar çıkmamz :D |
bunlar fake '! neyk feyk len feyk sahte yani üstünde kocaman kütahya porselen yazıyoo görmüyormusun :D |
ufolar gerçekk.:S |
Türkiye`de Saat: 11:11 . |