![]() |
Japon serefsizlerin yunuslara yaptıklarına bakın |
serefsiz Japonlar ..... |
resmen ******** bunlar ya:(:( |
japonların yaptığı en ufak şeylerden birisi ..neler neleri var daha |
:mad:bunu yapanlar insan oılamaz yazıklar olsun allahın laneti üzerinize olsun ömür boyu gülmeyin sürüne sürüne can verin inş allah belanızı versin inşallah sonunuz onlardan beter olur hayvan herifler pislikler ..... |
onlardan bişeyler yapıp satıyorlar heralde ama aynısının daha beterini yapmak lazım! |
ayıp yav insan olamaz bunlar |
onlar herzaman bunu yapıyolar yeni bişe değil ama kimse doru dürüs engel olmuyo bu olaya... |
insan kıyamas bunlara ya.....ama tabi insan olan....içim parçalandı....:( |
insan sıfatı altında diil bu japonlar |
bu ne yaaa yazık be . insanlık mı simdi bu |
yazıkk yaff.. |
abi resim gozukmuyo |
evet izledim bunlar hain resmen yazık greenpeace basvurmak gerekir |
buna izin verenler vede yapanlar insan degiller ... degiller zaten.. |
******** demek az bile bnce |
yazık ya bigün onlarada yapsınlar görsünler günlerini..hangi akla hizmet anlamıyorum yazık:(:(vahşet bu ya çok kötü |
acımasız pislikler |
insan olamaz yya bunlar:S |
pislik bunlar ya |
bunlar insanmı ............. |
insan olan bunu yapmaz yha kan gölüne çevirmişler resmen yazık yha walla billaa :(:(: :mad: :mad: |
bu japonlar teknolojide rakipsiz olabilirler ama pislik milet olmaktandfa kurtulamazlar bizim burda salyangoz fabrikası var çiğ yemeyi bırak pişmiş halini bile berbat olduğu salyangozları japonlar çiğ çiğ yiyor . yani yanından geçin kusarsınız . iğrenç insanlardan iğrenç yaratıklarda güzel yunuslarımıza eziyet resmen eziyet . |
çok hoş görüntüler değil arkadaslar bazen greenpaeceçi ol diyor şeytan |
amerika bunları boşuna bombalamamış allahtan bize çok uzaklar yoksa osmanlı bunları suşi yapardı yani kökten çözüm |
pislikler |
******** pislikler insanda haysıyet Allah korkusu oomayınca bole olur malesef ama bu yaptıkları yanlarına kalmaz inş daha beter olurlar... |
zaten bunlar ne bulsalar yiyolar... töbe töbe yaa yazık |
medenileşememiş hayvanlar! |
forumdan ceza alacağımı bilmesen şimdi bildiğim bütün küfürleri yazardım. |
Türkiye`de Saat: 18:02 . |