![]() |
Çin iskencesi Bu Cinlilerin en buyuk suclarda 1920 lı yıllara kadar uyguladıgı ıskencesıdır Iskence su sekılde yapılıyor: Cezalandırma 3 gun suruyor... Suclu toplam 1000 kere kucuk parcalar halınde kesılıcek(gunde 350 cıvarı) Eger suclu cezası dolmadan olurse gerı kalan sayı 1000 e ulasana kadar kesılmeye devam edılıcek..... Kesımde kullanılan bıldıgımız pıde ,borek kesmede kullanılan kasatura seklındekı bıcaklar..... Kesıkler ılk once buyuk kaslarda(Gogus,bacak vb..)baslıyor ve daha kucuk kasların oldugu bolgeleden sonra genıtal bolgeler ve ıc organlara kadar devam edıyor.... Isın en ıgrenc tarafı ıskence devam ederken sucluya her saat bası uyusmasını saglayan ıcı uyusturucu dolu olan buyuk bır kabda sıvı ıcırtıyorlar boylece kısının canı yanmıyor hatta yuzunde gulumseme benzerı bır ıfade olusuyor....... Resim eklemek isterdim ama benim bile midem kaldırmadı .. Forumun da psikolojisini bozmanın manası yok.. Tek kelime ile igrenç |
ıyyyy igrenc bu ne ya kasaba ver kıyma ceksin daha iyi valla kes dogra adami yasarken oldurduler levent kirca misali :D |
Offf töbeler olsun yaa bu ne böyle... İyi ki resim koymamışsın çok çok hakısın... Okumak fazlasıyla yetiyo... |
keşke resim koysaydın yada link koysaydın isteyen baksaydıı |
çiğ köftelik olsun abi. geçen seferde böle ddedik kuşbaşı verdin mübarek |
çinliler zaten düşmanımız en büyük düşmandan da bu beklenir korkuyom yaa çin işkencesi bööö:):( |
aboo ne kadar iğrençlik varsa bu çinlilerden çıkıyor yaa |
üf yazarken zorlanmıssındır resıme hıc gerek yok... |
resim olaydı keşkea.. |
bana zaten itici gelio çin bi de bunu duydum alla alla iice itici gelicekler şimdi |
neden bu kadar acımazsız bunlar ya |
çünkü onlar Çinli : ) |
çinli şerro lar ulan biz türkler size böyle mi öğrettik |
bende bu çinlilerin bi işkence listesi fardı bu neki bulursam koyarım bu foruma.. hatta çin işkencesi die filimde var tavsiye ederim izleyin nasıl işkence yapılır görün ama denemeyin :D |
ıyyy :( |
VALLA ADAMALRDA SINIR YOK NE YAPARSIN :D |
iyide adam bunu hissetmiyorsa işkencenin ne anLamı kaLıyor ki ? çok saçma.. hissetmesi Lazım :D |
çok kötü ya.. resimi merak ettim ama koymadığında iyi olmuş... |
resim koymaman daha iyi olmuş bu bile korkuttu |
resim olsa daha iyi olurdu böyle pek etkilemedi beni:D şaka biyana merak ettim araştırıcam.teşekkürler ayşe |
güzel bi yöntem acaba bunlar kıyma makinası diye bir şey duymadılar mı? |
çinli işte ne beklenir:) |
Bu ne ya yemek tarifi gibi..etler önce ince ince doğranır..bol soğanla yoğrulur.. |
çinli iste..!!:) |
iikide katmamışsın çünkü okurken bile çok kortuk |
bak bir marifetleinide ben anlatim adamı güzelce sandalyeye bağlıyolar ve adamın başı hiç oynamıyacak şekilde sandalyedeki düzeneğe geçiriyolar ve adamın saçlarını ustura ile kazıyolar sonra tavana bir musluk koyuyolar ve o musluktan belli aralıklarda küçük damlacıklar halinde su damlıyor ve adam bir zaman sonra beyninde çınlamalar artıyor uyku uyuyamıyor ve işkence de almak istediklerini alamazlarsa zaten adamın beyni infilak ediyor bir zaman sonra ama bu güne kadar hiç dayanabilen olmamış ve hiç bir darp izi yok ve hiç birşey ispat etme gibi şansın yok |
Yaşamım boyunca korktuğum tek şey bıçak oldu.. boğulmaya, yanmaya kurşuna razıyım ama bıçak asla! öyle bir pozisyonda bir yolunu bulur kendimi öldürürdüm herhalde! ayrıca adam acı çekmeyecekse neden parçalıyorlar ki? işkencenin ne anlamı kalıyor??? |
merhamet yok bu heriflerde kedi köpek yiyenden ne beklenir |
çin işkenceleri süper yaa:D |
allah kahretsin bunları bee offf.. |
daha bir çok işkenceleri var |
İnsanlık adına utanç verici bir haber daha , hayvanlar kadar değerimiz yok yazıklar olsun bu tür vahşetlere Öldürecekseniz adam gibi öldürün serefsizler ..karaktersizler ... |
bu çinliler uff harbi kamil yha |
yok canım yalandır boyle iskence olurmu:D |
yok artık sende:D |
Offf feci |
Alıntı:
Alıntı:
|
güzel |
Türkiye`de Saat: 16:02 . |