![]() |
ışıkları açmadığın için memnun musun??? İngiltere'de okuyan iki Türk kızı yurttta aynı odada kalıyorlarmış. Bir gece kizlardan biri arkadaşının evine ders çalışmak için gidecekmiş. Diğer kızla vedalaşıp çıkmış ama daha yurttan 100 metre falan uzaklaşmış ki ders kitaplarından birini unuttuğunu farketmiş. Odaya geri dönmüş dolayısıyla. Kapıyı açtığında ışıkların kapalı olduğunu görmüş. "Banu yattı heralde" diye düşünüp ayaklarının ucuna basa basa karanlıkta kitabını aramış. Bulamayınca da, "Şimdi kızcağızı rahatsız etmeyim, nasılsa arkadaşımda aynı kitaptan var. İdare ederiz artık" deyip çıkıp gitmiş. Ertesi sabah sınavdan sonra odasına döndüğünde bir de ne görsün! Oda baştan aşağı kan içinde! Arkadaşının vücudu da parçalar halinde oraya buraya dağıtılmış. Duvarda da (muhtemelen kızın kanıyla yazılmış) bir yazı varmış: "Aren't you glad, you didn't turn on the lights?" (Işıkları açmadığın için memnun musun?) |
bi tuhaf oldum :( |
Enteresan |
okumuştum |
ilginçç:!! |
okumuştum ilginç bi hikaye.. |
gerçekmi hakikaten bu olay |
yuh yani |
hayal mahsulu bunlar ya |
eğer gerçekse o kızın yeerinde olmak istemezdim ama bana mantıklı gelmiyo kız parçalanırken hiçmi acıdan bağırmıyo |
İngiltere vizesi için konsolosluktan randevu talep ettiğim birgün okumak isteyebileceğim son hikayeydi:D...teşekkürler:D |
hayal ürünü...bulanların hayal güçleride tartışılır:D |
klasnic mi ? :S:S:s |
ha******in lannnnnn |
Bu bir filmde vardı ya gerçek mi olmuş.. Kızın arkadaşı sürekli yurt odasına erkek arkadaşını getiriyordu ve yatıyorlardı, oda arkadşıda bundan rahatsız oluyordu ama belli etmiyordu. Bir gün oda arkadaşı odaya geldi ve kızın inlemelerini duydu sevişiyorlar sandı ışıkları yakmadı kitabını aldı ve çıktı tekrar geldiğinde duvarda bu yazıyı buldu kız ölmüştü. Ben bu filmden alıntı yapılmış gerçek gibi yansıtılmı bir yazı. |
hatta filmin adıda Urban Legend... serinin en tutulan ilk filmidir... Türkçe ismi ise Şehir Efsaneleri 'dir... doğal olarak buda bir şehir efsanesidir... |
yok artık daha neler! |
okumustum ama gercekten cok ilginc |
Alıntı:
|
biz bunlara halk arasında psikopat diyoruz... |
:D komik |
insan inanmasa da bi tuhaf oluyor... |
yalandır yav |
korktum he |
ben cinnet geçirirdim çok kötü bişey :(:(:( |
katil manyakmış |
cok kotu bı duurum ya :S |