![]() |
a'lar çoksa suçlu Bir takım kötü alışkanlıklara karşı koyamıyor, heyecan, tehlike ve adrenaline bayılıyordunuz. Muhtemelen hayatınıza son veren şeyde sürdürdüğünüz hayat şekli oldu. Arada bir içinizden yükselen tuhaf şeyler yapmanızı öğütleyen seslere kulak asmayın, içinizde hala bir suçluluk makinesi uyuyor olabilir. :D:D ne bu ya şakamı :D:D |
b ve d eşit çıktı neyim ben şimdi :D asil bir bilim adamımı :D |
c'ler çoksa sanatçı Yaşadığınız çağın büyük sanatçıları arasında yer alıyordunuz. Aykırılıklarınız yüzünden toplumdan dışlandığınızda oldu, övgülerle göklere çıkarıldığınızda. Aslına bakarsanız içinizde hala açığa çıkmayı bekleyen yetenekler var. Birkaç deneme yaparsanız, ummadığınız sonuçlarla karşılaşabilirsiniz daha neler:D:D |
testin adı kanmca çok saçma:D eğLencsine yaptm şuan ki halim çktı:D |
b'ler çoksa çılgın Bazıları size saygı duyuyor, bazıları korkuyor, bazılarıysa deli olduğunuzu düşünüyordu. Ya insanlığa sonsuz yararlar sağlamış bir bilim adamı ya da çılgındınız. Kimi zaman belirin çılgın isteklerinizin kökeninde eskiden kalma alışkanlıklarınız olabilir. çılgın:D:DD: |
Kuran da yazmıyor |
Peki ben neyim? a, b, ve c'ler eşit :D |
b'ler çoksa çılgın Bazıları size saygı duyuyor, bazıları korkuyor, bazılarıysa deli olduğunuzu düşünüyordu. Ya insanlığa sonsuz yararlar sağlamış bir bilim adamı ya da çılgındınız. Kimi zaman belirin çılgın isteklerinizin kökeninde eskiden kalma alışkanlıklarınız olabilir. |
b'ler çoksa çılgın Bazıları size saygı duyuyor, bazıları korkuyor, bazılarıysa deli olduğunuzu düşünüyordu. Ya insanlığa sonsuz yararlar sağlamış bir bilim adamı ya da çılgındınız. Kimi zaman belirin çılgın isteklerinizin kökeninde eskiden kalma alışkanlıklarınız olabilir. :D:D |
a'lar çoksa suçlu Bir takım kötü alışkanlıklara karşı koyamıyor, heyecan, tehlike ve adrenaline bayılıyordunuz. Muhtemelen hayatınıza son veren şeyde sürdürdüğünüz hayat şekli oldu. Arada bir içinizden yükselen tuhaf şeyler yapmanızı öğütleyen seslere kulak asmayın, içinizde hala bir suçluluk makinesi uyuyor olabilir. Ben Katilimm ! :D:D |
Türkiye`de Saat: 19:26 . |