![]() |
bak yine aklıma geldi:D |
Ne olay ama ya:D Yaşadıklarınızı ben yaşasam aklımı kaçırırdım :D |
:D Bence 50 metre ötemizde ki Yatırlar ile dalga geçtiği için bu olay başına geldi lol.. Arkadaş grubumuzda çok kültürlü aklı başında bir bayan arkadaşımız vardı. Odasında dua eden yaşlı bir şahsın resmi duruyordu. Gece yarısı telefonlarımız çalıyor, kendisi kafayı sıyırmış ve kendini dışarı atmış. Sebep; bu arkadaşımız gece yarısı uyanıyor ve resimdeki şahıs kendisine "Korkma benden kızım" diyor. O anı tahmin edemiyorum, ben olsam camı çerçeveyi indirir kendimi aşağı atardım herhalde hahahahahh ::::)))) Sanırım şu anda hala akıl hastanesinde yatan bir kişinin gerçek hikayesinide yazayım gitmeden. 2000 öncesinde Erkek yurdu az önce bahsettiğim kapalı maraş orduevindeydi. Gene geceyarısı, bir çocuk resepsiyona iner ve kimseyi göremez. Dışarı çıkar ve arkası dönük bir asker görür. Kendisine resepsiyonistin nerede sorar. Asker arkasını döner ve o anda gerçek anlaşılır. Askerin gözleri parlamaktadır ve bir ayağı terstir. Ve son olarak Asker "Bilmiyorum" der. Bu olaydan sonra çocuk akıl hastanesine kaldırılır. Vay be olaylara bak. En iyisi hemen evlenip 10 15 çocuk sahibi olmak. Ev dolu kalsın korkmayalım ehahahhaha |
kulaklarini cekseydin sende:) |
Alıntı:
Tabi delirir resmen şeytanı görmüş işe bak ya bugunde baya tırstım kahretsin:D |
abi kulağını çek demesi kolay ben o esnada naptığımı bilmiyodum ki:D |
Alıntı:
Allah sabır versin çok zor yaa |
Neyse sayın foyum üyeleri :D Hadi bende kaçtım..Herkeşe iyi geceler Görüşmek üzere..:) |
Tabi bunları gene hatırlamak iğrenç oldu neyse lol. O yıllarda bu olayların psikolojisini insanın üzerinden atması çok zor oluyordu. :) Şimdi iyi White Noises izlenir veya Mourge vardı sanırım veya Pathology. \m/ Brutal Horror zamanı hahaha :D |
Alıntı:
Hayırlı geceler görüşmek üzere by by ;) |
Türkiye`de Saat: 23:49 . |