![]() |
sen buyur o zaman bekir :D:D:D sabah erkenden kalkcam daha hala çene çalıyom burda aferin bana :D:D:D |
toplumu bilinçlendirme adına uykuya kıyma caizdir:D |
Bekir konuyu tam dinlemeden yatmicak galiba:) |
biligilendirme için saolasın ufuk :D:D:D |
Alıntı:
Yapalım dostum süper olur :D Kapalı Maraş buluşma ortamı olsa süper olur aslında. ( Savaş zamanı dümdüz olmuş içeride sadece orduevi bulunuyor ve dışarı çıkmak yasak binalar top atışlarıyla darmadağın olmuş veya mermi izleriyle delik deşik olmuş ayrıca o orduevinde ki kız yurdunda yaşanmayan olay yoktur. :D ). Bebek ağlamaları, bir anda görünüp kaybolan paranormal varlıklar. Kaç kişi kafayı sıyırmıştı :D lol. Erkek yurdu 2000 den önce şehir dışına taşınmış kurtulmuşlar :D Hmmmm veya kale içinde de toplanabiliriz. Cafe flipper vardı orada. Kıbrısta cafeden çıkma tek ev. iki katı var fakat asma katlı. Mmmmm peki dayanamıyorum yazıyorum :D Yaşadığım en canlı olaylardan biri, biz 3 ev arkadaşıydık. Ben ve Bora arkadaşım dışarı çıktık. Geldiğimizde diğer ev arkadaşımızı çarşafın içine saklanmış bulduk. Kendisini iyi hissetmiyordu. Neyse biz aşağıda arkadaşımla winning eleven oynuyoruz. Bir anda şangırtı sesi geldi, hemen yukarıya çıktık. Baktık çocuk ortalıkta yok. Yatağın altına baktık orada da yok. Giysi dolabını bir açtık, içeri girmiş gözleri kıpkırmızı ve taş kesilmiş. Çocuğu çıkarttık dışarı yüzüne kolonya sürüyoruz Onur sakinleş neyin var diyoruz ses yok. Aileleride aradık onlarda alarm verdi tabi :D. Bu bir anda boynunda ki Muska yı söktü attı. Yaklaşık 30 dakikalık mücadele sonunda arkadaş sakinleşti. Dışarı dolaşmaya temiz hava aldırmaya çıktık. Bu arada arkadaşı hastaneye götürmek için yakın dostlarımızı çağırdık onlarda geldi. Çocuk direniyor arabaya binmiyor ve çok farklı bir tonda konuşuyor. Çok soğukkanlı konuşması fakat bir etki altında belli. Bize "ben o tarafa gideceğim sonra arabaya binerim" dedi. Eliyle gösterdiği tarafta Şehitlerin Mezarlığı var arkadaşlar. Çocuğu ikna edemiyoruz herneyse en sonunda karga tulumba biz bu arkadaşı arabaya attık ve hastaneye giderken Şehit Mezarlığının önünden geçerken bu çocuk çok sakin ve yavaş bir şekilde o istikamete bakmaya başladı. O bakışı gerçekten korkutucuydu. Neyse, soluğu hastanede aldık. Sakinleştiriciyi yedi sonra 20 dakika nakavt heh heh :D. Sonra kendine geldi ve "benim ne işim var burada ne oluyoruz?" dedi. Bu olay çok ilginçti. Tabi bu tarz daha bir sürü olay yaşadım. Aslında hayalet olayları dışında en unutamayacağım şey, Kalliland ' da ki evime gidiyordum bir gece, yürüyüş yolum istikametinde tek bina var sola dönmem lazım fakat o bina nın karşısına geldiğimde bir anda kafamı yukarı kaldırdım ve tam o sırada o bina nın sağ ve solundan aynı hizada ve saniyede hatta salisede yıldız kayması oldu. Bunuda asla unutamam :D |
Alıntı:
morgda çalışırken daha huzurluydum sanki:D |
Alıntı:
Ben olsam kafayı yerdım o arkadasın iyi bile yırtmıs:D |
morgdakiler gitmis zarten bi zarari olmazki:) |
Alıntı:
|
Alıntı:
hemde ne yaramazllık :D |
bak yine aklıma geldi:D |
Ne olay ama ya:D Yaşadıklarınızı ben yaşasam aklımı kaçırırdım :D |
:D Bence 50 metre ötemizde ki Yatırlar ile dalga geçtiği için bu olay başına geldi lol.. Arkadaş grubumuzda çok kültürlü aklı başında bir bayan arkadaşımız vardı. Odasında dua eden yaşlı bir şahsın resmi duruyordu. Gece yarısı telefonlarımız çalıyor, kendisi kafayı sıyırmış ve kendini dışarı atmış. Sebep; bu arkadaşımız gece yarısı uyanıyor ve resimdeki şahıs kendisine "Korkma benden kızım" diyor. O anı tahmin edemiyorum, ben olsam camı çerçeveyi indirir kendimi aşağı atardım herhalde hahahahahh ::::)))) Sanırım şu anda hala akıl hastanesinde yatan bir kişinin gerçek hikayesinide yazayım gitmeden. 2000 öncesinde Erkek yurdu az önce bahsettiğim kapalı maraş orduevindeydi. Gene geceyarısı, bir çocuk resepsiyona iner ve kimseyi göremez. Dışarı çıkar ve arkası dönük bir asker görür. Kendisine resepsiyonistin nerede sorar. Asker arkasını döner ve o anda gerçek anlaşılır. Askerin gözleri parlamaktadır ve bir ayağı terstir. Ve son olarak Asker "Bilmiyorum" der. Bu olaydan sonra çocuk akıl hastanesine kaldırılır. Vay be olaylara bak. En iyisi hemen evlenip 10 15 çocuk sahibi olmak. Ev dolu kalsın korkmayalım ehahahhaha |
kulaklarini cekseydin sende:) |
Alıntı:
Tabi delirir resmen şeytanı görmüş işe bak ya bugunde baya tırstım kahretsin:D |
abi kulağını çek demesi kolay ben o esnada naptığımı bilmiyodum ki:D |
Alıntı:
Allah sabır versin çok zor yaa |
Neyse sayın foyum üyeleri :D Hadi bende kaçtım..Herkeşe iyi geceler Görüşmek üzere..:) |
Tabi bunları gene hatırlamak iğrenç oldu neyse lol. O yıllarda bu olayların psikolojisini insanın üzerinden atması çok zor oluyordu. :) Şimdi iyi White Noises izlenir veya Mourge vardı sanırım veya Pathology. \m/ Brutal Horror zamanı hahaha :D |
Alıntı:
Hayırlı geceler görüşmek üzere by by ;) |
Çok şükür bugüne kadar bir karabasan olayı falan yaşamadım ama bu kadar sayfayı okuyacağım diye fenalık geçirdim.:DSırf bu yüzden her an basabilir.:D Ne yazdığınızı merak ettim,bütün sayfalardaki mesajları okudum.:D Ayet-el Kürsi okuyun,bir şey olmaz.:) |
ahh canım ablam benim yazılar hep şamataydı:D karabasanı bayaa bi gırgıra aldık yani :D |
bir iki defa benim de başıma geldi ilkinde öldüğümü sanmıştım . |
Alıntı:
karabasan:D |
hepimiz çarpılcaz şimdi:D:D |
bence bedrıye ablaya bulsamayın :D |
Ben küçükken yaşadım, tavsiye etmiyorum :D |
Baya adrenalin oluyor ben tavsiye ederim :D |
bende bende :D herkes yaşasa keşke :D:D |
Yaşasın karabasan kardeşliği :D |
konu 360 derece döndü:D:D:D |
Biraz daha ilerlesek miting yapıcaz hahah :D Yaşasın karabasan kardeşliği :D Sloganda tamam :D |
karabasanda konuşma yabar mitingte:D:D |
Orasını karıştırma :D Yalnız şöyle diyorum Butun forum teamspeak programını yüklesin Oradan herkes mikrafonla ruh çağıralım :D |
aha coştuu:D:D:Druh taklidi yapabilermiim ordaa:D:D |
Aslında müthis fikir ya Ben nasıl düşünemedim Bütün forum teamspeak server kuralım Hemen bir iki girişim yapim :D |
Ufuk uçma istersen bu gece hepsi başına toplancak biz kardeşlerin bile kurtaramıcaz senii :D:D |
ruh bnm yha zarr gelmez:D:D |
Bu karabasanlar nasıl acaba ruh emici gibi bişey mi haha :D |
iyice çıldırmışsınız ya:D |
Türkiye`de Saat: 23:51 . |