![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() |
Başını Göğsüme Sakla Sevgilim Akor Seslendiren: Sezen Aksu ** Dm G Ben de hiç tukenmez bir hayat vardi kirlara yayilan F E ilkbahar gibi ** Dm G F E Kalbim durmadan hizla carpardi gögsümün icinde ates var gibi E F E F E Basini gögsüme sakla sevgilim güzel saçlarinda dolassin elim =Nakarat E F E F Bir gün aglayalim bir gün gülelim sevisen yaramaz cocuklar E gibi ** Dm G Hissedince sana vuruldugumu anladim ne kadar F E yoruldugumu ** Dm G F E Sakinlestigimi duruldugumu denize dökülen bir pinar gibi Nakarat ** Dm G F E Sözün siirlerin mükemmelidir senden baskasini seven delidir ** Dm G F Yüzün ciceklerin en güzelidir gözlerin bilinmez bir diyar E gibi Nakarat -------------------------------------------------------------------------- Ben Sende Tutuklu Kaldım Akor Seslendiren: Sezen Aksu ** G Em C ** Em Ne senden öncesi ne senden sonrası C Em Ayrılık aman ölümden yaman ** G Em Geçmiyor zaman geçmiyor C Em Ne anam babam ne boş hatıran ** G Em Geçmiyor zaman geçmiyor Em ** ) Ben sende tutuklu kaldım ) G ) Kendi hayatımdan çaldım ) F ) 2 Yedi cihan dolandım ) G F Em ) Bana mısın demiyor ) TEKRAR -------------------------------------------------------------------------- El Gibi Akor Seslendiren: Sezen Aksu, Zuhal Olcay Em D B7 Em Ne bir ses ne de haber gelmiyor artık senden Em D B7 Em Öylece kalakaldım da deli hasretinle ben G D B7 Em Bir yabancı selamın ile hüzünlere daldım G D B7 Em Kendi ellerimle ben beni kederlere saldım G D B7 Em Sonunda bir oyuncak kara sevda aldım senden G D B7 Em Yani değişmedim hala öyle biraz çocuk kaldım ** Em B7 Yok öyle el gibi durma gül biraz B7 Em G Sana gülmeler yaraşır ** Em B7 Yok öyle güz gibi soğuk olma B7 Em Güz ayrılık taşır --------------------------------------------------------------------------
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |