![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| | #4 | ||
| Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Masum Değiliz Akor Seslendiren: Sezen Aksu ** Kan ter içinde uykularindan Dm Uyaniyorsan eger her gece E Yalnizlik sevgili gibi ** Boylu boyunca uzaniyorsa koynuna Dm Olur olmaz yere islaniyorsa kirpiklerin artik herseye E ** Anneni daha *** animsiyorsan hatta anliyorsan Gm Kalbini bir mektup gibi Dm Burusturulup firlatilmis E Kendini kimsesiz ve erken ** Unutulmus hissediyorsan Dm ** Içindeki çocuga sarilir Dm ** Sana insani anlatir ** Em ) Eller günahkar diller günahkar ) Dm ) Bir çag yangini bu bütün ) 2 Em ) Dünya günahkar ) Dm ** ) Masum degiliz hiçbirimiz ) 2 TEKRAR -------------------------------------------------------------------------- Sarı Odalar Akor Seslendiren: Sezen Aksu Dm Ben senin hayatından gittim oğlum F Hadi yerime koy birini koyabilirsen Gm Ben senin hayatından gittim oğlum ** Hadi dur o sarı odalarda durabilirsen Dm Ben sen sen diye bittim oğlum F Hadi bakalım unut unutabilirsen Gm Ben seni yudum yudum içtim oğlum ** Hadi ol eskisi gibi olabilirsen Dm Bb Uzak benden aşk uzak artık C ** Kanun mudur bu yasaklık Bb Gm ** İnan içimde yok fesatlık ** C Bb Gm ** Alırım başımı giderim efeler gibi hey Transpozesi Dm_______ ** F _______ C Gm_______ Dm C _______ G Bb_______ F **_______ Em -------------------------------------------------------------------------- Sen Ağlama Akor Seslendiren: Sezen Aksu Dm Hasret oldu ayrılık oldu Gm Hüzünlere büründü saatler Cm Gördüm akan iki damla yaş Eb Dm Ayrılıkta sevgiyle beraber Dm Bir şarkı bir şiir gibi Gm Yaşadım canım acıları Cm Senden bana harıra şimdi Eb Dm Sakladığım sevgili kederler Gm Cm Bir sır gibi saklarım seni G Bb Bir yemin bir gizli düş gibi Gm Cm Ben bu yükü taşırım sen git D7sus4 D7 Git acılarla Dm Sen ağlama dayanamam Gm Ağlama göz bebeğim sana kıyamam Eb Cm Al yüreğim senin olsun Dm Cm Dm Yüreğin bende kalırsa yaşayamam --------------------------------------------------------------------------
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK | ||
| | |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |