![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #6 | ||
Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Vazgeçtim Akor Seslendiren: Sezen Aksu ** Em ** F G Vazgeçtim gözlerinden G Dm G Em Vazgeçtim sözlerinden Dm G# G F Em Bir ah de yeter ** Em ** F G Sessizce kimsesizce G Dm G Em Gönderdim dudaklarımı Dm G# G F Em Öpme al yeter C Dm G Em Hiç tanımaz tenim ellerini ** Dm Em ** Bilmez yüreğim bilmez yüreğini C Dm G Em Ah bu koku bu ten bu dokunuş ** Dm Em ** Ah bu delilik sarsar bedenimi Dm C Em ** G# G F Em Yok olmak anıdır şimdi -------------------------------------------------------------------------- Yalnızlık Senfonisi Akor Seslendiren: Sezen Aksu ** E ** Anladım sonu yok yalnızlığın Dm E Hergün çoğalacak Dm F ** Her zaman böyle miydi, bilmiyorum. Dm ** F E Sanki dokunulmazdı çocukken ağlamak. ** C Dm ** Alışır her insan alışır zamanla Dm F Kırılıp incinmeye ** Dm ** Dm Çünkü olağan yıkılıp, yıkılıp E Dm E ** Yeniden ayağa kalkmak C Dm Yalnızlığım yollarıma pusu kurmuş ** Dm beklemekte F Dm ** G ** Acılar gözlerini dikmiş üstüme nöbette F ** Bekliyorum bekliyorum bekliyorum F E ** Hadi gelin üstüme korkmuyorum. G Bulutlar yüklü F E F Ha yağdı ha yağacak üstümüze hasret Dm ** E ** Yokluğunla ben başbaşayız nihayet.
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |