|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
12-10-2008, 10:52 | #1 | ||
Banned Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 |
Avea Arog, Turkcell Recep İvedik ile abonenin dikkatini çekecek. Numara taşıma uygulaması için Avea Arog, Turkcell Recep İvedik ve Cellocanlar ile abonenin dikkatini çekecek.. Cep telefonu operatörleri 9 Kasım'da başlayacak Numara Taşıma uygulamasına iddialı bir şekilde hazırlanıyor. Turkcell Recep İvedik ve Cellocan'ları kampanyalarında kullanacak. Avea da grup şirketi Türk Telekom'un reklamlarında oynayan Cem Yılmaz'ın AROG filmini kullanacak. AROG filminin daha önce TTNet abonelerine özel gösterim yapılacağı açıklanmıştı. Şimdi Avea da numara taşıma reklamlarında kullanmaya başlayacak. Turkcell son kampanya döneminde kullandığı Recep İvedik karakterini numara taşıma uygulamasını anlatmak için de tercih ediyor. AROG POSTERİ CEBE İNDİRİLECEK Avea numara değiştirme reklamları dışında AROG filmini katma değerli servisleri için de kullanacak. Filmin afiş ve müzikleri ceplere indirilecek. Faturalı ya da ön ödemeli aboneler kısa mesaj göndererek ya da wap sitesinden AROG filminin posterlerini cep telefonuna indirebilecek. Vodafone da rakiplerine göre biraz daha sessiz gidiyor. | ||
|
04-12-2008, 15:00 | #2 | ||
Tecrübe Puanı: 56 | cem yılmazla kapısamaz ama arog filminden daha güsel olacağını düşünüyorum recep ivedik 2 nin | ||
04-12-2008, 15:47 | #3 | ||
Dişi Kartal Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 44 | cem yılmaz daha bi başka ama kapışırsada şaşırmam
__________________ Yapabiliyorsan bir yol yap.. Yapamıyorsan bir yol göster.. Onu da yapamıyorsan Yolumdan ÇEKİL... | ||
04-12-2008, 16:39 | #4 | ||
Eye For An Eye Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 40 | ivedik i izlemedim izlemeyecem ...cem yılmazla kapışılır mı ya ... | ||
04-12-2008, 17:12 | #6 | ||
çarşı ulann Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 56 | Arogla kapışamaz ivedik | ||
04-12-2008, 17:50 | #7 | ||
ATATÜRKÜN İZİNDEYİZ Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 29 | isimlerini bile yan yana anmam ben ivedik neymiş ya hem de cem yılmazın yanında ayrıca reklamlarıda bir şeye benzemiyor nerde cem yılmaz nerde ivedik ''saat kaç gitt ,saat kolunda abi''
__________________ medeniyetin emir ve talep ettiğini yapmak insan olmak için yeterlidir... GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK “Türk milletinin anladığı her kelime Türkçedir” hayat her zaman bir şey olmaktır ,asla mevcut almak değildir. “ GÖKLERDE BİZİ BEKLEYEN YERİMİZİ ALMAK ZORUNDAYIZ. YOKSA O YERİ BAŞKALARI İSTİLA EDER VE İŞTE O ZAMAN BU ÜLKE VE MİLLET ELDEN GİDER. HALBUKİ BİZ TÜRKLER, BÜTÜN TARİHİMİZ BOYUNCA HÜRRİYET VE İSTİKLALE ÖRNEK OLMUŞ BİR MİLLETİZ. | ||
04-12-2008, 17:52 | #8 | ||
Can't Forget Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 30 | forza recep ivedik . .
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |