![]() |
Tavsiye Kitap Okuduğumuz,beğendiğimiz ve tavsiye ettiğimiz kitapları yazalım. Suc ve Ceza - Dostoyovski |
Ömer Köroğlu - Vesaire Hayatımda okuduğum tek kitap... okumayı sevmiyorum ama büyük bi zevkle okudum. Benim gibi okumayı sevmeyenler için resmen bir ilaç ;) tavsiye ederim |
Sır - Rhonda Byrne Tutunamayanlar - Oğuz Atay Olasılıksız - Adam Fawer Esir Şehrin İnsanları - Kemal Tahir Denemeler - Montaigne Memleketimden İnsan Manzaları - Nazım Hikmet aklıma gelenler bunlar... |
Khaled Hosseini- UÇurtma Avcısı |
konu zaten mevcuttu... |
Alıntı:
alkışlıyorum seni :congrats::congrats::congrats: |
canan Tan__piraye |
mavi öyküler ---oral gönenç |
Arkadaslar ortamı geren konuşmalar yapmayın lütfen |
ASİRUH... kitabını alın derim... |
Bencede öyle bir cvb verilmemeli her ne olursa olsun :banghead: |
Ahmet Ümit - Bab-ı Esrar Turgut Özakman - Şu Çılgın Türkler Cezmi Ersöz - Şizofren Aşka Mektup |
İskender Pala - Babil'de Ölüm İstanbul'da Aşk. |
Düşes - Amanda Foreman |
açlık -knut hamsun (aç insanın halinden anlarsınız valla...tavsiye ederim...) |
oral sander--siyasi tarih |
Gizlidir bütün aşklar-Maeve binchy |
tara sokaı da süüperdir o kadının;) |
Elizabeth Lunday'ın Büyük Sanatçıların Gizli Hayatları CİNAYET, SAHTEKÂRLIK, DÜZENBAZLIK VE BÜYÜK SANAT ÜZERİNE GERÇEK HİKÂYELER Leonardo'dan (sözde sodomist) tutun da Caravaggio'ya (hüküm yemiş katil), Edward Hopper'a (karısını dövmekle itham edilir) varana kadar herkes hakkında taşkın anekdotlar sunan Büyük Sanatçıların Gizli Hayatları, büyük ustaların uluslararası sanatının gerisindeki ahlâksızca, buğulu ve gözü kara hikâyeleri anlatıyor. Michelangelo'nun vücut kokusu çok kötü olduğu için asistanlarının onunla çalışmaya dayanamadığını; Vincent van Gogh'un bazen doğrudan doğruya tüpten boya yediğini; ve Georgia O'Keefe'nin çıplak resim yapmaya bayıldığını öğreneceksiniz. İşte asla unutmayacağınız bir sanat tarihi dersi. |
Bu türde açılan tüm konulara yazdıgım ortak kitap Adolf Hitler - Kavgam Kitabın 2009 da yazıldıgını bile düşünebilirsiniz çünkü anlattıklarını yaşıyoruz şu an ve gözümüzü açma vakti geldigini düşünüyorum. |
açlık oyunları ateşi yakalamak adlı iki kitap çıkaran Suzanne Collins in bu serisini kesinlikle takip edin arkadaşlar 3. kitap da gelecek yakında Türkiye ye zaten başlasanız 1 haftada iki kitabı bitirirsiniz :D |
Olasılıksız - Adam Fawer |
Açlık oyunları baya tutuldu ya inşallah bulacam o kitabı :pStephenie Meyer'in Alacakaranlık serisini kesinlikle öneririm. |
siyah kan |
eroinle dans |
Recaizade Mahmut Ekrem - Araba Sevdası:D |
adam fawer - olasılıksız şiddetle tavsiye ediyorum okumayan varsa çok harika bi kitap |
Türkiye`de Saat: 08:25 . |