![]() |
Alıntı:
|
bnde katılıorum hatta etkılndım dıbılrm umarm öle bişi olma zyoksa 3 yılmz kaldı adam 2010 da kıymt dıo :D:D |
şifreler bilmiyorum ama zaten olması gerekenler oluyoo allah ayrdımcımız olsun |
elinde teorik olarak doğru olabilir olaylar la da iyi bağlantılar kurmuş ama ne kadar gerçektir bilinmez |
kuranı kerimde herşey açık ve net yazılı zaten.Ben inanmıyorum bu yazılan kitaplara. Allah Hakkımızda hayırlısı neyse onu versin. Ne diyelim |
Kafası çalışan bir adam bağlantıları kurmuş kendi çapında. Ama sakıncalı birşey Kuran' ı kendine göre yorumlamak. Bende butür şeylere katımıyorum. Kuran' ı Keirm tefsirleri yeterince açık zaten. |
Bu tür şeyler ilgimi çekiyor bu adam tvye çıktığında da izliyoum ma bir çok yerden bir çoksayıyla birçok baüğlantı kurulabilir bu da ayrı bir gerçek yani. |
kuran-ı kerimde şifre olmaz zaten herşey açık açık yazıyo sende sallıyosun şifre çözmüşmüş yok daha neler. |
ŞİFRE MİFRE ÇÖZMEK YOK YÜCE MEVLA KURAN-I KERİM İ EBEDİYEN HÜKÜM SÜRECEĞİ BİR ŞEKİLDE İNDİRMİŞTİR 100 SENE 1000 SENE SONRA DA HERKESE VE HERŞEYE HİTAP EDEN BİR KİTAP OLARAK YÜCE HAK SONSUZ VE EZELİ İLMİ İLE HERŞEYİ BİLDİĞİ İÇİN KURAN-I KERİMDE YILLAR İLERLEDİKÇE İNSANOĞLUNUN BUNLARLA İLGİLİ BAZI YENİ ÖĞRENİMLERDE BULUNMASI HER ZAMAN DAİM OLACAKTIR. |
yok Lan şifre mifre kılım bu herife |
Türkiye`de Saat: 06:14 . |