![]() |
Memati' nin türküsü Feleğin suyu (Gülüm) GÜLÜM Bu Şehir girdap gülüm Girdapta mehtap gülüm Feleğin bir suyu var Su değil kezzap gülüm Feleğe dayandym gülüm Öldüm de uyandım gülüm Öldüm de uyandım Bu Şehir serap gülüm Serapta mihrap gülüm Feleğin bir topu var Mermisi kezzap gülüm Feleğe dayandım gülüm Öldüm de uyandım gülüm Öldüm de uyandımYezidin harcı zulüm Yiğidin burcu ölüm Feleğe dayandım gülüm Öldüm de uyandım gülüm Öldüm de uyandım Ömer Lütfi METE Buyurun mp3 ü RapidShare: 1-Click Webhosting |
tamda filmi izlerken bu türkü çıktı :D |
saol...bi dinleyek... |
bu şarkı bugün patladı,rekor kırar:) |
müziği güzel, sözleri güzel, teşekkürler:) |
akşam dinledim ağladım hatta abim gördü ağlamaya sebep arıyorsunuz varya dedi:D ama gerçekten çok acıklı:( |
süper bi şey ya... |
Kazım,mal bul kazım:) |
Alıntı:
|
teşekkürler cok güzel bi şarkı |
Alıntı:
|
emeğine sağlık,güzel türkü |
güzl bir şarkı paylaşım için tşklr |
Feleğe dayandym gülüm Öldüm de uyandım gülüm Öldüm de uyandım süper gülüm yaaa süperr paylaşım için cok thnks |
teşekkürler çok güzel bir şarkı paylaşım için sağol |
süper şarkı |
mükemmel |
harika bişiyy YAa..:) |
bu aLém böyLé işté yézidin harcı öLüm.. |
çok damar ,insan kendini kaybediyor dinlerken:) |
éwéT daYı :D:Dacayip gaza gétiriyo bu gazla iki léş yaparm bn dsfçmjgdfjkşldkgşisldö:D:D:D |
Günde 3-4 defa dinliyorum yaa.Bu türküleri benim Vadim meşhur ediyor zaten... |
Öldüm de Uyandım 40.Bölümde çalan mix şekli.. RapidShare: 1-Click Webhosting zSHARE - Öldüm de uyand305m vol.2 remix-memati türkü mix.rar özelliker boyut:3,8 mb uzunluk=2:46 saniye Rar Şifresi=www.kurtlarvadisi-pusu.org |
Türkiye`de Saat: 04:39 . |