![]() |
Memati aşık oldu, döktürdü:Ben senden önce kedi bile sevmedim! http://img.mynet.com/ha3/m/memati.jpgKurtlar Vadisi Pusu'nun sezon finali herzamanki gibi çok konuşuldu. Dizinin sezon finaline ise Memati'nin diyalogları damgasını vurdu. İşte Mematinin müthiş diyalogları... GAMZE: Senden önce kimseyi sevmedim! Memati: Ben senden önce kedi bile sevmedim! Memati: Bırakıp gitmemden mi yoksa öldürmemden mi korktun? Gamze: Öldürmenden korksam şimdi burada olur muyum? Gamze vurulmuştur. Memati onu hastaneye götürürken;Memati: Ölme lan! |
ayı yawrusunu sewerken öldürürmüş :D yani türk erkeğinin bu diziyi bu kadar sewmesindeki amacı sezebiliyorum:D bi jön dizisi yapsn bu ülkede tutmaz herkez en kolay olabilceini desteklio tabi:D |
böyle delikanlı kaldı mı artık alemde:D Memati: Ölme lan!:D |
:)) |
Alıntı:
delikanlı? ben ortada bi deli kanlı göremedim:) |
Memati: Ölme lan süper yaaa:Derkekler örnek alsın.mematiyi ben istiyorum bana verin:D |
bu gibi tiplerin sevgi gösteriside bu kadar olur zaten:D |
ha hayvan ha:D...ölme lan demiş ya:D |
adam dizinin başında asdığım astık kestiğim kesdik di ama bir kadın adamı ne hle getirdi ah biz yokmuyuz ah bu kadar olur ancak adam ne hale geldi:girl: |
Ölmeeee Laaaaaannn :d |
öldün mü laann :D |
:D:D:D:D |
mematinni gamzeyle nasıl birlikte olduğunu hatırlarsak ölme lan demesinin doğal olduğunuda anlarız:) kadınım olacaksın:D |
süper ya :D ölme lan :D |
Ölme Lan repliği süperdi |
Türkiye`de Saat: 09:51 . |