![]() |
Türkiyenin gururu BJK KOLEJİ Karşınızda eğitim ve öğretimin en düzgün işlediği baskılı eğitim sistemi yerine akılcı ve paylaşımcı eğitim sistemini kavramış bu ilkeler üzerisinde çatısını kurmuş koca bi çınar BEŞİKTAŞ KOLEJİ... ÖZEL BJK OKULLARI |
teşekkürler berkhan bunu herkesin bilmesini sağladıgın için |
teşkkrler.. |
eyvallah kanka bilgiler için |
thank you :) |
türkiyenin gurur duyacağı gençler yetişir inşallah okulumuzdan |
teşekkürler paylaşımın için. |
Eğitimli sporcularda yetişmeli tümör gibi cahillik edip salak salak işler yapılmamalı |
teşekkürlerr paylasım için |
orda okumak şereftir |
katılıyorum meriç abi |
teşekkürler |
bu okulun 2004 - 2005 mezunlarından biriyim iyi kotu bi cok gunum gecti ama genede pek iyi seyler olmadı genel olarak... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
teşekkürler bilgi verdiin için:) |
paylaşım için saol.. |
tşkler bunu herkes bilmeli:) |
ah ah biz okumuyoz... ezberci eğitim nolcak koyun yetiştiriyolar başımızda bi çoban bizi sürüyo hadi bakalım imkanım olursa çocuklarımı bu okulda okuturum ilerde |
orda kim okumak istemez ki allah zihin açıklığı versin :congrats: |
paylaşım için saol.. |
Beşiktaş Belediyesi’nden 10 yıllığına kiralanan alan üzerinde bulunan ve lokanta olarak düşünülen binanın okul olarak tadili teklifimiz 28.06.1996 tarihli encümen kararı ile uygun görülmüştür. Kaynar Eğitim Hizmetleri ve Tesisleri A.Ş. ile okul yapımı ve işletilmesine ilişkin bir sözleşme imzalanmıştır. Milli Eğitim Bakanlığı, Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğü’nün 20.05.1997 tarihli izni ile 1997-1998 öğrenim yılında anaokulu ve ilkokul olarak hizmete girmiştir. Anaokulu ve ilkokul kısmı Çilekli'deki binada hizmet vermekteyken 8 yıllık Temel Eğitim Yasası’nın çıkması ile mevcut binanın yeterli büyüklükte olmaması nedeniyle Reşitpaşa semtinde kiralanan binada 6 ,7 ve 8. sınıflara eğitim verilmektedir. Öğrencilerin Akatlar’daki Spor Salonu’ndan faydalanmaları da sağlanmıştır |
keşke orda okuyabilsemmm...teşekkürler |
Teşekkürler |
Türkiye`de Saat: 10:51 . |