|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Makaleler Medya dan Beşiktaşımız ile ilgili Köşe Yazılarının Tartışıldığı Platform. |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
12-12-2009, 13:39 | #1 | ||
Savaşçı Kartal Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 47 |
Türkiye’de profesyonellik yarışması olsa Beşiktaş’ın acar futbolcusu Nihat Kahveci birinci sıraya yerleşirdi. Nihat gibi bir profesyonelin özelliklerini sayarken öncelikle mesleğine olan saygısını konuşmak gerekir. Teknik beceri ve kalitesini de eklersek böyle futbolcular Türk sporunda çoğaldığı zaman bundan futbolumuz fayda görür. Nihat, seni hem yakından çok iyi tanırım hem de seni çok severim. Sen güçlü olduğun zaman bir takma bedel olduğunu görür ve zevkle izleriz. Beşiktaş forması giymek her futbolcunun rüyasıdır. Hele kaptanlık yapmak bir onurdur. Ayrıca özüyle sözüyle sen alt yapıdan yetişip bu formayı hakkıyla giyen bir değersin. Beşiktaş’ta böyle başarılı olup çok az kişi Avrupa’ya gitmiştir. Senin kadar da başarılı olamamıştır. Sakın pes etme... Şükrü Gülesin, Sabriler, Sanlılar, Güvenler, Necmiler günümüze kadar sembol olarak bütün Beşiktaşlılar’ın gönlünde taht kurmuştur. Sen de tüm Beşiktaşlılar’ın gönlünde taht kuran bir kişisin. Sakın kötü oynuyorum diye pes etme. ‘Beni taraftar istemiyor’ diye üzülme. Sen çocuk değilsin. Sen Avrupa’da Türk futbolunun yüz akı olmuş Nihat Kahveci’sin. Duruşunla Beşiktaşlılığınla çoktan sınıfı geçtin Nihatçığım... Şu bir gerçek ki bir futbolcu, sezon başında iyi idman yapmazsa ligde sıkıntısını çeker. Tıpkı senin gibi. İyi niyetle Beşiktaş aşkıyla görevden kaçmaman, senin kişiliğinin altında yatan sorumluluğundur. Askerliğin ve sakatlığın seni güçsüz ve fizik olarak zayıf bıraktı. Görevden kaçmadın. Takıma katkın için kendinden bir şeyler verdin. Adam gibi adamsın Bak Nihat kardeşim inanıyorum ki ocak ayındaki kamp döneminde sen herkesten çok çalışıp çelik kadar kuvvetli bir Nihat olarak döneceksin. O muhteşem füzelerini, o muhteşem gollerini ağlara göndererek Nihat’ın bitmediğini göstereceksin. İkinci yarıda maçlarda rakibine çarptığında ekarte edecek kadar güçlü ve kondisyonun olduğunu, o seni seven tribünlere göstereceksin. Beyin olarak yorgunsun ama o taraftarın güzel sesine kulağını ver. Gerekeni yap ki Beşiktaş’ın ilerki senelerinde şimdiki gibi hafızalardan silinmeyecek bir sembol olarak tarihe geç. Haydi Nihat... Seni tanıdığım kadar herkes seni tanıyor. Sen adam gibi adamsın... Bunu bil.... Hayri Ülgen
__________________ Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
|
12-12-2009, 14:13 | #2 | ||
Tecrübe Puanı: 56 | Daha üstüne Laf Söylemeye Gerek Yok Bütün Hislerimizi Kağıda Dökmüş Hayri Ülgen Oley Oley Nihat Kahveci Beşiktaşın Çocuğu Nihat Kahveci ... | ||
12-12-2009, 14:43 | #3 | ||
Savaşçı Kartal Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 47 | Haftalardır anlatmak istediklerimi o kadar güzel bir şekilde dile getirmiş ki Hayri Ülgen üstadımız ekleyecek tek bir cümle bile bırakmamış.. Seni sevenlere her ne kadar ters tepkiler almış olsanda gerçek kimliğini gösterip yeniden kral olacağın günler gelecektir Nihat.. İyi ki senin gibi bir futbolcuya ve daha önemlisi ADAM GİBİ ADAMA sahibiz...
__________________ Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
13-12-2009, 12:10 | #4 | ||
Tecrübe Puanı: 35 | tek kelime ilave etsem,bu güzel yazıya ve yazana saygısızlık olur...ben ;Nihat'a inanıyor ve güveniyorum..o hem kendini hem de Beşiktaş'ı çok daha iyi yerlere taşıyacaktır..ne zaman mı?..hemen ligin 2. yarısında..isteyenle iddiasına girerim..
__________________ "iki özel tutkum;İstanbul ve Beşiktaş" | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |