|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Makaleler Medya dan Beşiktaşımız ile ilgili Köşe Yazılarının Tartışıldığı Platform. |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
17-02-2010, 23:06 | #1 | ||
Tecrübe Puanı: 17 |
Dertören yönetiminin derbi maçları bilet politikasını acı bir hayretle seyrediyorum ve herkez "çok pahalı yaaa "desede nedense duygularına gem vuramayıp stadı tıka basa dolduruyorlar,tezahurat anlamında eskisi gibi olamıyorlar,genelde yeniliyoruz ama inadına DERTÖREN yönetimini ticari anlamda hep mutlu ediyoruz ,bu kadar pahalı bilet fiyatlarına böyle ilgi gösterildikçe bundan sonraki her derbi maçlarının bilet fiyatı politikası bu şekil devam eder,halbuki biz hani"halkın takımıydık"orta gelir tabakaydık ne oldu bize,yoksa FB VE GS nin çakma yıldızlarını seyretmek bukadar paramı ediyor.Yazık çok yazık bence yönetime en güzel cevap bu bilet fiyatlarına maça gitmemektir bir derbi maçına 10 bin kişi gitsin bakın neler olur.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
|
18-02-2010, 00:13 | #2 | ||
Savaşçı Kartal Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 47 | üstadım bu gidişle bu zaten olacak ama bunun diğer boyutunda insanların sevgilisini görme isteğide söz konusu olmaktadır.Sonuçta çıkan takım yinede Beşiktaşımız.Ama bu demek değildir ki böyle fahiş fiyatlarla satışa sunulması doğrudur..
__________________ Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
18-02-2010, 08:26 | #3 | ||
Tecrübe Puanı: 18 | neden protesto etmiyoruz ki ? febe 44 liralık bilete isyan ediyor ve lille maç biletleri 44 lira biz gese maçına neden 75 lira gibi müthiş bir para ödemek zorundayız. biz sesimizi çıkartmadıkça adamlar hep böyle yapıcak. akıllarında kı bu taraftar bizi yalnız bırakmaz ne kadar yapalım fiyatı gelirler gibi bir düşünce var bizim fedakarlığımuızdan faydalanıyorlar. | ||
18-02-2010, 15:33 | #5 | ||
Banned Üyelik tarihi: Aug 2009 Yaş: 31
Tecrübe Puanı: 0 | aldığım haberler göre bilet fiyatları yüzünden zaten taraftar ilgisizmiş..inşallah pazara kadar da böyle devam eder | ||
18-02-2010, 15:40 | #6 | ||
Tecrübe Puanı: 18 | böyle devam edeceği düşüncesindeyiz. kimse bu durumda o kadar para veremez gibime geliyor. yönetimin geri adım atması lazım artık | ||
18-02-2010, 16:33 | #7 | ||
Dişi Kartal Üyelik tarihi: Dec 2009 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 16 | kimse oraya demirörenin cebini doLdurmaya gitmiyo ama . destek o pahaya diiL takımın kendine . protesto edicez diye takımı yaLnız bırakmak motiwasyon eksikLigine buda başarısızLıga götürür . iki ucu AYRI degnek yani .
__________________ BEŞİKTAŞLI OLMANIN VERDİĞİ GURUR, KALBİMİZİN EN DERİN YERINDE DURUR. SADAKAT ÜZÜNTÜ MUTLULUK ONUR SİYAH BEYAZ HAYATIN GERCEĞİ BUDUR !! | ||
18-02-2010, 16:43 | #8 | ||
Tecrübe Puanı: 18 | o zaman ne yapılması gerek takım iyi oynasın can feda diğer konuda mustafa abininde dediği gibi febe 44 liraya avrupa maçına gidiyor biz derbi maçına 75 lira veriyoruz burda çok büyük saçmalım var ayak üstü dolandırlıyoruz. en anlamlısı gitmemek tabi ama takımımı param olsa yalnız bırakmıcaktım. statda gereken protesto yapılmıyor bilet fiyatıyla ilgili. | ||
18-02-2010, 22:45 | #9 | ||
çarşı ulann Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 56 | temizlik başladı o parayı veripde stada gidenler bağırmaz Konu forza_bjk34 tarafından (18-02-2010 Saat 22:47 ) değiştirilmiştir.. | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |