![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Makaleler Medya dan Beşiktaşımız ile ilgili Köşe Yazılarının Tartışıldığı Platform. |
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bizi bölmek isteyenler başardı bence 10 yıl geriye gittik böyle birşeyle maçı tvden izledim ama ilk defa böyle bir ayrılık gördüm tribünde bi an liverpool maçı canlandı acaba dedim bu taraftarmıydı birlik olan organize çok kötüydü daha kendi içimizde ayrımlara düşmeye başladık gitsin mi kalsın mı diye ama gerçekten de şu sözlere katılıyorum : Eeee o zaman sormazlarmı adama '' 3yıl üst üste şampiyonluğu unutup beşiktaşı beşiktaş yapanları unutup neden Süleyman Sebayı istifa diye bağırdınız.. Yada sormazlarmı 100. yılda şampiyon olup uefa'da çeyrek finali unutup neden vefasızlık yaptınız diyee.. Klasikleşmiş bir tribün kültürü vardır beşiktaşta bu seferde herşeye rağmen 85 dk gündoğdu söylendi.. Busefer bana daha anlamlı geldi..
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
tabatanın avukatı ![]() Üyelik tarihi: Aug 2009 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Alıntı:
demirören protesto edilmeli ama takım alkışlanmalı destek olunmalı gözlerinin içindeki umut ışıklarını acımasızca söndürmemeliyiz !!!
__________________ NE ARABA NE PARA NEDE MANITA BU ALEMDE KRAL TABATA Konu alihantalasci tarafından (06-10-2009 Saat 13:22 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |