tek eksik guti degildi bobo da ilk 11 de baslamadi forvetinde nobrenin oldugu bir takimin basarili olmasi ancak mucizelere kalmistir...nobre bu takimda ilk 18 degil türkiye süper liginde hicbir takimin ilk 11 de oynayacak kapasitede bir futbolcu oldugunu defalarca gösterdi...yalnizca iyi niyetle futbolcu olunuyorsa inaniyorumki yalnizca su forumda nobreden dahada fazla mücadele edecek adam vardir, senelik aldigi para ise cabasi...daha ilk ciddi macimizda bukadar karamsar olmaya gerek yok hocanin oturtmak istedigi yepyeni bir sistem var ki eger bu sistem tutarsa avrupadada basari gelecektir merak etmeyin...herkes defansimizi gecen seneyle kiyasliyor ama unutulmasinki gecen sene takimin 11 i en az 8 defans futbolcusundan olusuyordu bu yüzden defansimiz basariliydi ama gol atamadiktan sonra sezon boyunca hic gol yemesen ne yazar...ben artik transfer yapilmasa bile ki forvete yerli veya yabanci birisinin alinmasi gerektigini düsünüyorum ( boboya iyi bir yedekte olabilir ) bu takimin bu sisteme alistigi zaman cok basarili olacagina inaniyorum....bobo ya güvenmeyen yada yetersiz diyen arkadaslarada sesleniyorum eger bobo sakatlik falan olmasa bu sene en az 25 gol atacaktir iddaya giren varsa buyursun...
Konu ferres tarafından (02-08-2010 Saat 21:33 ) değiştirilmiştir..
|