![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Makaleler Medya dan Beşiktaşımız ile ilgili Köşe Yazılarının Tartışıldığı Platform. |
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | abi kendi evladımız dediğimiz kişi olumlu bişey yapsa arkasında dururduk zaten.Lutfen onun zamanında alınan transferlerle suankini kıyasla..Kleberson,ailton,Youla, Ali Tandoğan, Güven, Kürşat, Adem Dursun ve genç kaleci Volkan alındı.tigana zamanında ricardinho,bobo,nobre,serdar,burak,fahri,runje..rı za zamanında aldıklarımızdan hangisinden kar edebiliriz?tigana nın aldırdıklarını suanda satsak nekadara satarız?
__________________ Dipsiz gözyaşLarında ara sen beni mutLuLuk oLan yere bakma biLe Aşkın olduğu yerdeyim siyah beyaza donatmışım ömrümü uykularımda ismini sayıklarken ağlıyorum ben özleminden.. hasretinden.. sensizlikten.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ Dipsiz gözyaşLarında ara sen beni mutLuLuk oLan yere bakma biLe Aşkın olduğu yerdeyim siyah beyaza donatmışım ömrümü uykularımda ismini sayıklarken ağlıyorum ben özleminden.. hasretinden.. sensizlikten.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | |||
Guest
| Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #4 | |||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ Dipsiz gözyaşLarında ara sen beni mutLuLuk oLan yere bakma biLe Aşkın olduğu yerdeyim siyah beyaza donatmışım ömrümü uykularımda ismini sayıklarken ağlıyorum ben özleminden.. hasretinden.. sensizlikten.. | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |