![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Makaleler Medya dan Beşiktaşımız ile ilgili Köşe Yazılarının Tartışıldığı Platform. |
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #11 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Alıntı:
ne kadar görüşüne saygım olsa da ben sinan enginde savunulacak bir taraf görmüyorum. zaten ırkçı bir söylemin savunulacak bir tarafı olamaz.ilk önce BEŞİKTAŞ ımıza sürmüs oldugu kara lekeyi temizlemeli.!! mafya nın ayak işlerini yapmakla, ali şene tv basında yalakalık yapmakla bu işler olmaz.!! sinan enginin o zamanki şartlarda kulüpten uzaklastırılmasını çok dogru bulmustum. kendini ve BEŞİKTAŞ ımızı aklayana kadar da tv de yorumculuk yapmaya devam etmeli... | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | |||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2006
Tecrübe Puanı: 32 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
[19][BJK][03]´isimli üyeden Alıntı ![]() yorum yapmayacam dıyorum ama tutamıyorum kendımı.arkdsım ne guzel de sallamıssın Sinan Engine.o salladıgın S.engin yıllarca Besiktasımıza hızmet etmıs 100.yılımızdakı sampıyonlukta emegı gecenlerın basındadır.Ayrıca delgado konusuna gelınce delgadoyu on lıberoda izleyip yonetıme delgadoyu oneren bızzat S.E dir.tabı ozaman alınsaydı 200-300bın dolara alınacaktı sımdıkı gıbı 5mılyonlar verılmeyecektı oda baska bı konu.o yuzden yorum yaparken bıraz dıkkat edelım kımın ne olduguna.ayrıca S.Enin tıgana hakkındakı tum yorumlarına katılıyorum su yaptıgım yorumda S.E.nın ırkcılık ıle ilgili bır yorumuna KATILIYORUM dıyormuyum arkdsım bır daha oku ve konuyu saptırma ıstersen.ben SE. TIGANA ıle ılgılı yorumlarına katılıyorm dıyorum | |||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | |||
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Alıntı:
![]() ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | |||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2006
Tecrübe Puanı: 32 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
arkadsım SE.nin TİGANA hakkındakı yorumlarını dıyorum.bana dersın kı SE.nin yanlısları yok mu var derım.saat 02:25 olmus S.E. degil BEŞİKTAŞ konusalım ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ ![]() Konu Markus Münch tarafından (01-01-2007 Saat 16:19 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |