![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Makaleler Medya dan Beşiktaşımız ile ilgili Köşe Yazılarının Tartışıldığı Platform. |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 | ||
Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Emre Belözoğlu üzerinde milli forma ve kolunda kaptanlık bandı varken basın tribününe el kol hareketleri yaptı. Spordan sorumlu devlet bakanı diyor ki `Teknik heyet gereğini yapar.` İmam cemaat meselesi... `Ben ders almam, ders veririm` ve `Ağır eleştirileri yapan vicdansızdır` diyen Fatih Hoca mı Emre `ye ceza verecek? Federasyon konuya dahil olmamayı tercih etti. Haksız değiller, konu nasıl olsa bir süre sonra unutulacak. Yaptığının yanına kar kalacağını bildiği için Emre de haklı. `Ara transferde Galatasaray `a gelince nasıl olsa beni alkışlayacaklar` diye düşünüyor. Galatasaray , Canaydın öncesi Galatasaray olsaydı tahminen Emre bu kadar rahat olamazdı. Galatasaray `ın eski başkanlarına hakaret eden futbolculara bile tekrar forma veren Canaydın için Emre `nin yaptığı hareketin önemi ve cezası olabilir mi? Spor yazarları Emre `nin yaptığı çirkinliğin hedefi olmadıkları için rahatlamış olabilirler. Emre `O tribünde oturan bir kişiyi hedef almıştım` diyor. İyi de önemli olan o çirkinliğin yapılmış olması değil mi? Nouma yaptığının bedelini Beşiktaş `tan yollanarak ödemişti. Emre `ye çirkinliği o kadar da abartmadığı için teşekkür mü edeceğiz? Futbol pastasından mafyadan, tarikatlara kadar birçok kesimin pay almaya çalıştığı bir ülkede Emre `ye kim kızabilir ki? 2007-09-14 07:05:06 Sabah
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |