ESER arkadaşa yanıtımdır,
Öncelikle yazıyı anlayış biçimine,düşüncelerine ve yorumlarına saygı duyduğumu belirtmek isterim.Son sözümden dolayı beni kınamışsın.Yazında belki de katıldığım tek nokta burası.O sözümden dolayı bende kendimi kınıyorum.Hayatta en sevmediğim şeylerden biridir birisinin dini inançlarını,vatan millet sevgisini ve Beşiktaşlılığını sorgulamak.Yanlış yaptığımın farkındayım fakat şunu belirteyim ki aynı yazıyı tekrar yazsam yine bilinçli olarak yazıyı bu şekilde bitirirdim.Madem birisinin Beşiktaşlılığını sorgulayanları kınıyoruz o zaman benden önce bu tabiri kullanan başka birinin de kınanması gerekmıyor mu?
''
Her şeye muhalefet olarak isim yapmayı huy edinenler, artık Beşiktaşlılıklarını hatırlamak zorundalar.
Tribündeki besteleri beğenmeyen mi ararsınız, tezahürat işleyiş biçimini yargılanayınını mı sorarsınız?
Yönetimi asan, muhalefeti kesen; ne isterseniz mevcut..''
Son söz bence Beşiktaşlılık ile satıra kafa uzatma katsayısı arasında hiç bir bağlantı mevcut değildir.Eşine ve çocuklarına kombine kart alan,kulübünün orjinal ürünlerini satın alan,parası yoksa beleş tepe,de az varsa eski açıkta maç seyreden seyrederken de midesine kramp girenler bence çok daha iyi Beşiktaşlıdır.
Kumandacı kardeşime de EYVALLAH diyorum.
Saygılar...