![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Makaleler Medya dan Beşiktaşımız ile ilgili Köşe Yazılarının Tartışıldığı Platform. |
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #12 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alen Markanyan'a Öncelikle yazmış olduğunuz bu yazı ile mantığım reddetsede zaman zaman içimden geçirdiğim 'Alen Markanyan'in iyi niyetli Beşiktaş sevgisi farkında olmadan birileri tarafından kullanılıyor' sesini bir daha duymayacağıma emin olabilirsininiz.Bu yazı ile sizin bu sistemin bilinçli olarak en önemli parçalarından biri olduğunuz açıkca gün yüzüne çıkmıştır ve eminim ki yazmış olduğun bu yazıdan yazının sıcaklığı geçtiği gün çok pişmanlık duyacaksın. Başlıkla başlayalım.Goygoycular...Benim aklıma hemen antidemokratik,konuşmanın bir yana düşünmenin bile suç olduğu,birilerinin sürekli diğerlerini koyun gibi güttüğü,despot askeri ortamda(askerlik yapanlar iyi bilirler) sıkça duyduğum bir tabir goygoy yapmak.Sizin kafanızda hükmetmek istediğiniz Beşiktaş taraftarı bu kalıba mı giriyor ki bazı konuların tartışılması yeni fikirlerin ortaya çıkması sizi bu kadar rahatsız edebiliyor? Yazınıza gelince... Sanal diktatörlük...Fikirlerin ÖZGÜRCE tartışabildiği bir ortam diktatörlük olarak adlandırılamaz.Usta klavyeşörler...Bunu bir iltifat olarak kabul ediyorum ve teşekkür ediyorum.Suni gündemlerle yön saptırmak...Burada biraz durmak gerekiyor işte...Suni gündem olarak vermiş olduğunuz Cordaba olayında sonuna kadar haklı olabilirsiniz fakat bu haklılığınızı tezahüratların işleyiş biçimi ile yönetimi eleştirmek konularına bağlıyarak,haksız olarak bir koz olarak kullanmak bunları da suni gündem olarak nitelendirmek sizin niyetinize bir gölge düşürmektedir.Beşiktaş'ın bu sene evinde kaybettiği 29 puanı sorgulamak,son yıllarda deplasman karnesinin iç saha karnesine göre sürekli iyi olmasını sorgulamak,tazehüratların maçla ilgisini sorgulamak,maçla ilgisi olmayan tezahüratın rakip ve hakem için hiç bir baskı oluşturmadığını sorgulamak,Beşiktaşın stad gelirlerinin fenerin yarısı kadar olmadığını sorgulamak mı suni gündem.Veya yönetimi asmak demişsiniz.2000 yıllından sonra sürekli yozlaşan Beşiktaş değerlerini sorgulamak,iktidar sahibi olabilmek için fenerlileri gslileri kongre üyesi yapanları sorgulamak,yapılan salakça transferler için kulübün gelecekteki gelirlerini şimdiden ipotek koyanları sorgulamak,Beşiktaşı yönetmeyi sadece feneri yok etmek olarak dar bir zihniyet içerisinde popilizm yapmak olarak görenleri sorgulamak mı suni gündem.Burada muhalefeti kesmek tabirini iki kez tamamen yön saptırmak olarak kullandığınıza inanmaktayım ki ben bugüne kadar internet forumlarından muhalefete ilişkin keskin bir saldırıya raslamadım.Yanılıyorsam düzeltmeye de hazırım. Hayali isimlerle kim,neden nasıl prim yapmak...Ben buradaki çelişiyi anlayamadım.Prim yapma amacını güden kişi kendi ismini kullanır benim düsünceme göre.Hayali,kimsenin kimliğini bilmediği ismiyle kim ve neden prim yapma ihtiyacı duyar. Beyefendi rolünü üstlenip prim yapıyorlarsa bunda ne kötülük var anlıyabilmiş değilim inanki.Herkes Beşiktaşın iyiliğine olabilecek düşüncesini düzgün bir uslupla dile getirme hakkına sahiptir. Camiamızın devamlı kaos halinde olması...,Amaçlarının devamlı Beşiktaş'ın karışık olması...Bunların dile getirilmesimi Beşiktaşın bugünkü durumunun sebebi!!!Eğer hayırsa Beşiktaşın bu günkü geldiği nokta sadece Cordoba olayı yüzünden mi? Bazı karelerin sayılması...Evet malesef gelinen bu noktada iktidar sahibi olabilmek için kimi grupların sayılması kapalının ruhunun onlara diğer taraftarlardan ayrıcalıklı olarak verilmesi gerekmektedir. Ben bu kupayı istemiyorum...Aklı selim Hiç bir Beşiktaşlının böyle bir düsünce sahibi olabileceğine imkan vermemekteyim.Beşiktaş her türlü güzelliğe ve başarıya laik bir camiadır.Aksi düşüncede bir Beşiktaşlı olamaz.Ancak şahsen dünyanın hiç bir yerinde göremeyeceğimiz böyle bir kupa törenini ben istemiyorum.Yöneticiler özellikle Süleyman Eren ve Kıvanç Oktay ın hal ve tavırları ile diğer yöneticilerin kupa platformunu işgal etmeleri birçok Beşiktaşlığı rahatsız etmiştir. Aksi takdirde yazıların çöpe atılacağı, site sahiplerince vurgulanmalıdır...Birileri diktatörlük mü demişti. Ve son söz ARTIK BEŞİKTAŞLILIĞINI HATIRLAMAK ZORUNDASIN. Saygılar... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Feb 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | Arkadasım oncelikle yazdıgın yazının bircok yerıne katılmıyorum.Ve ozellikle son sozunu kınıyorum. Alen Abinin burda ima etmek istediği adresıne cok güzel gitmiş ve karsı savunmaya direk gecilmişdir ! Bu yazıda ki anlatılmak istenılen ne yonetımı eleştirenlere karsı cıkmak ne de cordoba ı eleştirenlere veya sahıp cıkanlara(goygoyculuk kelime anlamıyla kendı düşüncesidir) karsı yapılmısdır.Bugun Beşiktaş kotu sonuc aldıgında internette veya gazete koselerinde direk anti-bjk moduna selcuk yula gibi yazarlık taslamaya calısanlaradır bu yazı.Bircok sitede karamsarlık altında eleştirilerini sürekli olumsuz şekilde yapan belki de Beşiktaş lı diye aramıza giren utanmazlaradır bu yazı.Zor zamanlarda cıkan prim heveslilerine isim yapmak isteyenleredir bu yazı. Fikirlerin ozgur tartısılmasını bugun kendısıne bile karsı olan bi taraftar grubu liderinin reddecegini düşünmüyorsun herhalde !!! Yoksa kimsenin ve bu yazıdan cıkacak anlamla Alen Abinin susun sesınızı kesı dediği yokdur... Burda asıl aranılan nokta eleştiri,muhalefet her ne olursa olsun bunların ıcınde samımıyet,Beşiktaş ı sevmek,ureticilik,Beşiktaş a birşeyler katmak gibi değerleri bilen insanların eleştirilerini yapmasını saglamakdır. Ayrıcalık demişssin sabahlayıp trıbune gelip herşeyini bırakıp kapalı kavgalarının yapıldıgı günlerde satır kafa uzatan abilerimizin herhalde ayrıcalıgı olmalıdır olucakdırda.... Ayrıca muhalefeti eleştiren eleştirileri de bir cok sitede görüyoruz !!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 56
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ayduranumut ARKADAŞIM. Yazını çok beğendiğimi söylemeliyim. Seni; gerçekci bakış açısı ile olayları kavradığın ve daha iyisinin nasıl olması gerektiğini sorguladığın için canı gönülden kutlarım. Önceki bir yazında dediğin gibi bilincli taraftarlar çoğalacaktır.Çoğalmalıdır da Gerçekten taraftarım demeyi hak edenler; inançları ve çalışmaları sonrasında; yerlerde süründürenlerden bayrağı teslim alarak Beşiktaşımızı uçuracaktır. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ESER arkadaşa yanıtımdır, Öncelikle yazıyı anlayış biçimine,düşüncelerine ve yorumlarına saygı duyduğumu belirtmek isterim.Son sözümden dolayı beni kınamışsın.Yazında belki de katıldığım tek nokta burası.O sözümden dolayı bende kendimi kınıyorum.Hayatta en sevmediğim şeylerden biridir birisinin dini inançlarını,vatan millet sevgisini ve Beşiktaşlılığını sorgulamak.Yanlış yaptığımın farkındayım fakat şunu belirteyim ki aynı yazıyı tekrar yazsam yine bilinçli olarak yazıyı bu şekilde bitirirdim.Madem birisinin Beşiktaşlılığını sorgulayanları kınıyoruz o zaman benden önce bu tabiri kullanan başka birinin de kınanması gerekmıyor mu? ''Her şeye muhalefet olarak isim yapmayı huy edinenler, artık Beşiktaşlılıklarını hatırlamak zorundalar. Tribündeki besteleri beğenmeyen mi ararsınız, tezahürat işleyiş biçimini yargılanayınını mı sorarsınız? ![]() Son söz bence Beşiktaşlılık ile satıra kafa uzatma katsayısı arasında hiç bir bağlantı mevcut değildir.Eşine ve çocuklarına kombine kart alan,kulübünün orjinal ürünlerini satın alan,parası yoksa beleş tepe,de az varsa eski açıkta maç seyreden seyrederken de midesine kramp girenler bence çok daha iyi Beşiktaşlıdır. Kumandacı kardeşime de EYVALLAH diyorum. Saygılar... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |