![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Öyle bi yazmışınki sinem herkesin bildiği ama söylemek istemediği yada söylemeye korktuğu şeyler... Önumüzdeki yıllar bizim olacak ben inanıyorum ama en önemlisi tarftarı bölmeye çalışıyolar umitsizliğe itiyolar .. önce bunun önüne geçelim.. Eğer basında bu saatten sonra lobi oluşturamazsa yönetim işimi< çook zor. alt yapımızdan artık daha fazla futbolcu çıkmalı buda bir süreç 6-7 yıl sürer. Kulup basmak bu da bize yakışmaz... ama bişekilde tepki koymak lazımm... teşekkür ederiz güzel yazmışın.. ![]()
__________________ FOREVER & BEŞİKTAŞ | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | sinemcim umutsuz olmak için yanlış zaman.zaten olabilcek tüm kötülükleri yaşadık bundan kötüsü olamaz.beşiktaş geleceğini satın alıyo.bunun farkına varmamız lazım.hatalardan ders alınıyo hata yapılmıyomu elbet yapılıyo ama gençlere kimse birşey demedi burak serdar transferlerini herkes alkışladı.baki fahri eleştirildi ama cidden transfer edilecek topçu yok piyasada.ben umutlu bakıyorum.güzel günleri görüyorum.ufuk kadar uzak değil.yakında... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | delgadoyu almak için bankalardan kredi istiyomuşuz binbir ricayla alıomuşuz.. hiç inanmak istemiyorum.. ama artk başrı istiyoruzzzzzzzzzzzzzz
__________________ "SANA DAR GELMEYECEK MAKBERİ KİMLER KAZSIN; GÖMELİM GEL SENİ TARİHE DESEM SIĞMAZSIN!!.." | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | güzel yazmissin fakat ferreira konusunda sana katilmiorum....ferreira hicbir zaman fenerin mali diildir..ayrica yabanci bir futbolcu...yani hicbir zaman fb gs bjk gibi takim taraftari olmadi cogu türk futbolcular gibi..ve üstelik ferreira nin su yaklasik 3 yil icinde bize karsi bi yanlis davranisini görmedim.....zamaninda sergen de fenere gitti ve yine geri döndü nasil onu kabullendiysek ferreira ya da ayni davranisi göstermeliyiz...desteklemeliyiz | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
Sevgili Kardeşim Merhaba, Senin engin affına sığınarak sana kardeşim diye hitap ettim..... Yazdıklarına, kendi düşüncelerimle birşeyler soylemek istedim.... Umarım kendimi dogru ifade edebilirim.... Öncelikli olarak çok ucu olan bir soru sormussun... - Nerede babalarımızın büyüklerimizin anlattığı BEŞİKTAŞ; nerde Metin'li Ali'li günlerimiz, nerede bir gün önceden gelip MABED'in önünde ertesi günkü maça girebilmek için uyuyan taraftarın heyecanı?........ Sevgili Kardeşim, BEŞİKTAŞ her zaman ki BEŞİKTAŞ bundan emin ol.... Sonsuza değin bu boyle kalacak.... Hiçbir güç bunu değiştiremeyecek... Bizler bile.... Sorun BEŞİKTAŞ'ımızda değil.... Gerçek şu ki bizler babalarımız ya da büyüklerimiz gibi BEŞİKTAŞ'lı olamadık.... Bu soylediklerime alınanlarınız olacak bunu biliyorum.... Bu gün BEŞİKTAŞ'lı olmaya çalışan büyük bir çoğunluk ne yazık ki BEŞİKTAŞ'lı nasıl davranır, nasıl yaşar, o formaya nasıl bir değer verir bilmiyorlar....Buna alınması gereken herkes alınabilir.... Böyle olmayanlar lütfen okumaya devam etsinler.... Büyüklerinize, babalarınıza bir sorun.... neyi anlatmaya çalıştığımı.... Onlar hayat tarzı olarak BEŞİKTAŞ'ı seçmişlerdi.... BEŞİKTAŞ'lı gibi yaşamayı.... Halkın içinden gelen, mütevazı, saygı dolu,sozunun eri, yengiyi de yenilgiyide hakkıyla yaşayan, kendi çocuğu baska bir çocukla misket oynarken, diğer çocuk BEŞİKTAŞ forması giymisse o çocuğun kazanmasını isteyen, Toplum içinde ya da yalnızken bir BEŞİKTAŞ'lıya yakişan davranışlarından asla taviz vermeyen..... Onlar saatlerce once Mabed'e gidip uyuyabilmişlerdi bu kutsal topraklarda; oyle bir Aşk vardı içlerinde.... Uykudan ya da başka şeylerden değerliydi BEŞİKTAŞ..... Tıpkı bugun bir çoğumuzda olduğu gibi.... Ama onlar şanslıydılar.... Onların şimdi olduğu gibi biletix'leri olmadı hiç.... Bir düşünün bakalım... maça internet'ten bilet bulamayıp gelmekten vazgeçen ne kadar çok BEŞİKTAŞ'lı kardeşiniz var cevrenizde.... Ne kadar sabirsiz ve zahmetsiz yaşamak isteyenler var bunu düşünün..... Daha yavaş yaşiyorlardı hayatı.... Ama çok daha dolu.....BEŞİKTAŞ'larıyla buluşmak onlar için çok ama çok önemliydi.... Mabed'e geldiklerinde hayatın gerçeğini yaşamaya başlıyorlardı.... Orada saygı vardı.... Kimse bazı çıkarlar için oraya gelmiyordu.... Saygı vardı benim güzel kardeşim.... Ben çocukluğumda yaşadim bu zevki.... Emin ol o terbiye benim hayatımın tamamında etkili oldu.... Ben okulda goremedigim pek çok şeyi MABED'te, ŞEREF stadında gordum ve oğrendim.... Büyüklere verilen değeri görmenizi isterdim.... Saygıyı duyumsamanızı.... Bu gün bunlar var mı?.... Kapalıda hangi büyük BEŞİKTAŞ'lı saygı ve hürmet görüyor.... BEŞİKTAŞ'lılık değerlerini öğrenebileceğiniz kaç büyüğümüz kapalının içinde?..... Onlar BEŞİKTAŞ aşklarında vazgeçmediler emin ol..... Yaşamdan vazgeçerler ama bu aşktan asla..... Onlar hala eskisi gibi davranıp, eskisi gibi yaşiyorlar.... Ama MABED'e gelmiyorlar.... Ne yazik ki BEŞİKTAŞ aşkıyla oraya gelenlerin bazıları, elde ettikleri statü yada durum için oradalar... onlar için BEŞİKTAŞ'lılık duruşundan daha onemlisi rakiplerin ustunde yer almak..... Her ne olursa olsun.... Bu nedenle "ŞEREFLİ İKİNCİLİĞİN" değeri anlaşılamıyor artık..... Yaşam tarzımız değişti artık... Taraftarlar kulupler tarafından, birer müşteri gibi değerlendirilmeye başladı.... Sadece parası alınacak, müşteriler.... Sporcular profesyoneller.... belkide yaptıklarında haklılar.... Hepimiz alt yapıya onem verelim diye yırtınıyoruz.... Bu forumda yazı yazan kaç kardeşim, ben "YAVRU KARTALLARIN" maçını seyretmeye gidiyor ve onlara destek veriyorum.... Onların bu büyüklüğü ufacıkken anlamlarını sağlıyorum diyor acaba.... Onların bu duruşu, küçücük futbolcuyken yaşayıp BEŞİKTAŞ değerleriyle büyümelerine kaçımız katkıda bulunuyoruz.... Kaç kişi genç takımdan 5 kardeşimi sayabilir..... Eğer bunu yaşatamazsak, suçu yönetimlerde değil, YAVRU KARTAL'lara destek vermeyen kendimizde bulalım... Bunları yaprsak emin olun nice Baba HAKKI'lar, Çengel HÜSEYİN'ler, ŞÜKRÜ'ler,SABRİ'ler, METİN'ler çıkacaktır.... O zaman; ordan burdan gelen sporculara daha az ihtiyacımız olacaktır.... O zaman BEŞİKTAŞ'lı olan sporcular o formayla bizim için, bizim gibi savaşacaktır.... Yönetimsel serzenişlerine gelince.... Haklısın.... Sorunu kulubu basarak, bazı zamanlarda yapıldığı gibi bagrıp çağırarak çözemeyiz.... Akıllı bir şekilde, sosyal yapılanmayla çözebiliriz... Forumda baktığım kadarıyla, BEŞİKTAŞ'ımızdan çok rakipler... yaşananlar tartışılıyor.... Yok onun başkanı şöyleymiş, bizi birakan zavallı şunu demiş..... Bunların hiçbiri umrumuzda olmamalı.... Tabiki hayattan soyutlayalım demiyorum kendimizi.... ama nefesimizi, fikrimizi, zamanımız BEŞİKTAŞ'ımıza harcıyalım.... 15.000 kişiden fazla (elenenler hariç) kongre uyesine sahip olan BEŞİKTAŞ'ım kaç kombine satmıştır? neden taraftar kadar, kongre uyeleri bu camiaya sahip çıkmaz bunu tartışalım.... Takim kötü giderken mi muhalefet vardır.... yoksa amaç sadece BEŞİKTAŞ'ıma hizmet etmek midir? BEŞİKTAŞ'lılar neden sosyal boyutta bir birliktelik yapamazlar bunları tartışalım.... Yeryüzünde gordugum en bağlı, en duygusal, kendisini takımıyla özdeşleştirmiş taraftar topluluğu bizdeyken neden bölünmüşlükler vardır bunları konuşalım..... Sevgili kardeşim.... Bunların cevaplarını verip.... bu amaçlar doğrultusunda haraket etmeye çalıştığımızda; senin tasa ettiğin hersey kendi kendine ortadan kalkacaktır... Emin ol.....Sadece biz hedeflerimizi, sorunlarımızı ve çözüm yollarımızı doğru seçelim.... ve seçtiklerimizi taviz vermeden uygulayalım.... Özümüze donmek için, kutsal formalarımız sırtımıza alalım ve gözlerimizi kapatarak bizi saran, o muhteşem sözleri tekrar edelim....... BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN........ Sevgi ve saygılarımı sunarım...... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() | ümitsizlik deil...dığrular sadece...seneyede geçen seneden farkımıs olmicak..umarım güsel bi sezon geçirirs ama,kalbim öle dior aklım geçen seneden fazla farklı olmicak dio...umarım kalbimdekiler kazanır...
__________________ Besiktas JK . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
__________________ BEŞİKTAŞK | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |