![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #3 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bu laflara laf ekleyenın anlını karışlarım ![]() ![]() ozellıkle delgado,mıllı takım yolunda,23 veya 26(hatırlayamadım ![]()
__________________ SUSKUNLUĞUMUZ FIRTINA ÖNCESİ DURGUNLUĞUMUZDUR!!! -----------ANTİ^^TEAM----------- ![]() ![]() ALLAH(C.C) AFFEDER,ÇaRŞI affetmez!!! COK SEVIYORUZ ÖLÜMÜNE, YOK BU SEVDANIN TARIFI, SEN,BU GONULLERIN SAHIBI, ^^KARTAL^^ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | fikrine katılıyorum.benim düşüncemde bu..sabır göstermeliyiz takıma .. feyyazlı metinli alili kadroya sabır gösterilmiş başarı yakalanmıştı.. sabır diyorum ... gecen sene yapılan transferle bu sene arasında fark var aynı görünsede geçen sene alınan isimler orta sınıf oyunculardı. adem dursun ligden düşmek üzere olan ankaragücünün oyuncusuydu güven ligden düşen istanbulsporun ali tandoğan ortasınıf oyuncuydu kürşatın alışını hiç anlamamıştım ronaldo gibi bir oyuncuyu gönderip o alınmıştı hatta emre bile daha iyiydi. rıza hocanın aldığı koray vasat üstüydü okadar birde gökhan zanı takımda tutmuştu yabancılara gelince beşiktaşın kimyasına uymayan ailton youla alındı.gönderilmesi gerekenler gönderilemedi..kadro kabarık tutuldu.ayrıca carew satıldı onun ayarında hava hakimiyeti biri alınmadı ibrahim üzülmeze kazma deriz ama çağdaş ondanda kazmaydı..veysel neydi o öyle belki iyi niyetliydi ama yararlı olamadı hiç .. son iki senede alınan futbolcular içinde kleberson,carew koray ibrahim akın (ne yazıkki yeteneklerini kullanamıyor)ibrahim toraman bide sonradan gelen gökhan güleç topu topu 6 tane oyuncu bu takıma yapılan iyi transferler gerisi yalan... evet sabırlı olmalıyız..geçen sene genç milli takımımızın maçlarını seyrederken yaaa şu türk transferleri bu takımdan yapalım demiştim bu sene bu oluyor o yüzden umutluyum evet milli takımlarımızdan oyuncular alınıyor.. çünkü genç milli takımlarımız başarılı oldu.. ama bu gençleri takımda sabır gösretmek kadar yetiştirmekte önemli bu teknik heyete yönetime ve takımdaki tecrübelilere düşüyor...
__________________ armamızdaki yıldız tüm yıldızlara bedeldir çünkü o yıldız ayla beraberdir Konu bjkartal tarafından (03-06-2006 Saat 10:56 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
__________________ armamızdaki yıldız tüm yıldızlara bedeldir çünkü o yıldız ayla beraberdir | |||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | gökhan abicim forumda ki bahsettiğin olaylara katılmamamak mümkün değil,ama sabır olayına gelince ben duruyorum,çünkü sabret sabret nereye kadar,ii transferler yaptık dioruz her zaman ama ligin ilk 5 maçında herşeyi anlıoruz,artık kaybedecek bişeyimiz kalmadı,adam ii değil gönder,şu adam süper getir,ama olmuyo işte,öyle koşan takım herşeyi halledecek diye bişey yok,biliorum beşiktaş yıldız yaratır diceksin şimdi söyleyeceğime ![]()
__________________ Bazı ölümler uzun, Bütün hayatlar ÇARŞI'ymış!!!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | |||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
belki de gökhan abi...
__________________ Bazı ölümler uzun, Bütün hayatlar ÇARŞI'ymış!!!! | |||