![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Makaleler Medya dan Beşiktaşımız ile ilgili Köşe Yazılarının Tartışıldığı Platform. |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 23 ![]() |
Fotoğraf şu; Şampiyonluk yarışında üç büyükler omuz omuza... Bu müthiş yarışa bir de Sivasspor katıldı? Peki ne olur? İki nokta çok önemli; Üç büyükler Sivas'a gidiyor bu bir. İki büyük İnönü'ye geliyor buda iki. Yani; Beşiktaş ve Sivasspor kendi kaderlerini kendileri çizecekler. Yanisi şudur; Beşiktaş sahasında maç kazanırsa şampiyon. Sivasspor sahasında kazanırsa şampiyon. İkinci yarının yorumu budur? Peki Beşiktaş ne yapar? Ne yapacağını üç haftadır yazıyorum. Şundan yazıyorum; 1- Beşiktaş bir gol atıyor 11 futbolcu seviniyor. Yedek kulübesi yani oynamayanlar daha çok seviniyor. Demek ki; Beşiktaş takım olmuş. 2- Beşiktaş maç başında bir gol yiyor. Önemli değil diyerek saldırıyor, kazanıyor. Kasımpaşa maçında bir değil iki gol yedi, önemli değil dedi ve saldırdı; 4 gol attı. Demek ki; Beşiktaş ne kadar kendine güvenip yeneceğine inanıyorsa, rakip takımda Beşiktaş'tan o kadar çekinip, “Bunlar bizi yine yenecekler” korkusunu yaşıyor. Şunu da yazayım; Dikkatli okurlar hatırlar; Delgado transfer edilince bir paşa yetmez demiştim. Yönetim Ricardinho'yu aldı. Bu sezon ise Tello isimli biri piyangodan çıktı. Daha önce ne yazılıyordu; Delgado-Ricardinho ikilisi bir arada oynamaz. Şimdi ise şu yazılacak; Bu üçlü aynı anda oynamaz. Şunu herkes bilsin ki Ertuğrul Sağlam maç kazanma adına 2 stoper 6 orta saha ve iki santraforla bile oynuyor. Bunun anlamı şudur; Beşiktaş'ın her maçı futbol adına heyecan demektir. Öyleyse; Şampiyonu izlemek isteyenleri İnönü'ye bekliyorum. Davet benden efendim!... | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |