![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Makaleler Medya dan Beşiktaşımız ile ilgili Köşe Yazılarının Tartışıldığı Platform. |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() |
OFF OFF!! İnanın, ben de istemiyorum. Sadece Beşiktaş yazarı gibi görünmek, sürekli Beşiktaş yazmak sizin kadar beni de rahatsız ediyor. Ben de yaklaşan olimpiyatlardan, devşirme sporcularımızdan, Fransa Bisiklet Turu’ndan, Atletizm GP’lerinden, Bank Asya 1. Lig’den, Fenerbahçe’den, Trabzon’dan, Galatasaray’dan bahsetmek istiyorum. Ama sıra gelmiyor! Beşiktaş yönetimi, menajeri, teknik direktörü buna fırsat vermiyor bir türlü... Daha lig başlamadan bu nasıl bir enerji ki; her gün yeni bir krizle karşımızda yerlerini alıyorlar... “Yazmayayım” diyorum, “Onlar yokmuş gibi davranayım” diyorum... Ama olmuyor... Birini görmezden gelsem, öbürü gözüme, kulağıma batıyor... Sinan Engin’in Güiza-Bobo karşılaştırması yapmasını, sonra “Ben öyle bir şey demedim”lerini ki demiş- görmezden gelmeye çalıştım, bunlar onun için olağan şeyler diye düşünerek... Çünkü Sergen 2 Alex ederdi, Cisse 3 Aurelio gücündeydi, Tello varken Carlos kimdi, Holosko’ya yan bakan var mıydı? Falan filan... Sinan Engin’in bitmek bilmeyen “Benim babam senin babanı döver” böbürlenmeleri... Sonra “Bundan sonra beni aramayın! Hatta en az üç ay medyada benim adımın geçtiği bir haber okumak veya görmek istemiyorum” deyince Sinan Engin, “Oh be 3 ay rahat edeceğiz” diye düşünmüştüm... Ama nerde... Açıklamalarının üzerinden bir gün geçti, Sinan Engin “Transferi kapattık. Fatih Tekke ile ilgilenmiyoruz. Hiç kimse merak etmesin, bu sene 3 kulvarda da başarı yakalayan bir Beşiktaş olacak” açıklamasıyla karşımızdaydı yine...
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |