![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Makaleler Medya dan Beşiktaşımız ile ilgili Köşe Yazılarının Tartışıldığı Platform. |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() |
bu açtığım 2. topic. ilki de zaten bu isimle değildi. ne ceza tahtasında nickimi gördüm, ne de sebep olabilecek birşey yazdım. neyse, konu bu değil. konu benim topic açmaya kendimi mecbur hissetmem. 13 sene şampiyonluk göremeyenlerdenim. hatta çocukluğum öyle geçti. 1968 doğumluyum. çocukken dönmek kolaydır nispeten. kimse kızmaz, suçlamaz. hatta çoğunluk psikolojik baskı yapar dön diye. skorsa eğer gerçeklik, gerçekler bile size dön der. yaşıtlarınızın söyledikleri daha çok koyar. söyleyenler daha korkusuz, söylenilen daha tahammülsüzdür. yanlız kalırsınız, zira 50 kişilik sınıfta en çok 5 kişisinizdir. siz gururla "BEŞİKTAŞLIYIM" derken, karşınızdakinin sırıtışı delirtir adamı. çocukken dönmek kolaydır. severseniz, seversiniz. evladınız sakat da olsa, seversiniz. kusurunu siz görseniz de, başkası söylerse batar. çocuk sevmez menfaatine ters olanı. bilmez başkasının halini, kendini bilir. kendine dokunanı bilir. bencildir ve kızılmaz. çocuktur ve çocukken dönmek kolaydır. çocuk bilmez aşkı. büyümek gerek. sevginin yüceltilmişini anlamaz. nefsinden başkasını, nefsinden üstün tutmayı, hatta kendini onun karşısında yok saymayı bilmez. çocuk bilmez aşkı sevdayı. sevgiliye vurmaz aşkı olan, istediğini almadığında çocuğun annesine zırlayarak vurduğu gibi. çocuk beklemez, sabredemez. kızılmaz ona, çocuktur çünkü. tanrı bile beklemez ondan, oruç tutsun filan diye. sabır büyüklerin işidir, sevdanın süsüdür, kavuşmanın yoludur, aşkın özüdür. çocuk bekleyemez, böğürür, bağrır çağırır, zırlar istediği alınana kadar. istediğini almayan babasına küser. çocukken dönmek kolaydır. velhasıl dostlar, kimsenin muhasebesini kimse yapamaz kendisinden iyi. hepimiz davranışlarımıza bakıp karar verelim, hangi yaşta olduğumuza. çocuk aşkı sevdayı bilmez. kızılmaz ona, çocuktur çünkü. çocukken dönmek kolaydır. ama sevgilimin başını ağrıtacaksa çocuklar, söylüyorum işte. dönsün. kimse kızmaz onlara. çocukken dönmek kolaydır.
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! Konu BeRkHaN tarafından (05-10-2006 Saat 05:00 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |