![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |||||||
| Makaleler Medya dan Beşiktaşımız ile ilgili Köşe Yazılarının Tartışıldığı Platform. |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |
| | #1 | ||
| zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Pozisyonlarda garilikle ince ofsaytlar ve fauller var belki ama bu yinede bizim bunların arına sığınmamız gerektiğini göstermiyor.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
| | |
| | #2 | |||
| Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Çok doğru demişsin kardeşim... Biz çıkıp adam gibi futbolumuzu oynasaydık ne hakem ne de başka birisi durduramazdı.. Benim topçularım (Ernst ve holo hariç) ne yaptıklarını bilmeden top oynarlarsa öyle güzelim bir taraftar topluğunun karşısında saklambaç oynar gibi top oynarlarsa ve tribündekilerin % 10 u kadar şampiyonluğa inançları yokmuş gibi oynarlarsa şu haldeki fenerde herhangi bir takımda gelip bizi yenerdi ve yendiler...
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | |||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |