![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
Artık 'bazıları' pek çoğumuzun gözünde iyi niyetini kaybetmiş durumda. Geçmişi ve bugünü biliyoruz ve arada ki büyük değişimi. Çarşı Beşiktaş sayesinde varolmuştur, şimdi öyle bir hale gelindi ki Çarşıyı Beşiktaşın üzerinde görenler var ve bundan rant ! elde edenler... O yüzden gelin Beşiktaşlılığımızla ön planda olan, Çarşıyla değil. Ben uzun yıllardır maçlara gidiyorum, ama hiç bir zaman Çarşıdanım diye bir tabir kullanmadım ve özellikle şu son 2 yıldan beri asla ve asla Çarşıdanım demem. Ben Beşiktaş taraftarıyım ve Şeref Bey stadına takımımı desteklemeye gidiyorum. |
Alıntı:
rahmetlı kazım kanatın bı deyımı var carsı besıktasın cesur kalbıdır... etın tırnagında nasıl ayıramıyorsan carsıyıda besıktastan ayıramsınnn onun ıcın ben carsıyı savunmuyorum cunku carsı bı grup degıll bı ruh halıne gelmıstırrrr... bızım konumuz carsı degılll benım demek ıstedgımm bazı ıslere bırılerını karıstırmayalımm .. protesto yapılacaksa butn besıktas traftarı yapmalı carsı neden susuyor denılmemelııı carsı fblı mı gs lı mıı carsı hangı takmı tuttuor |
tmm abı haklsın dıyelım bu konuyu burda tartsmayalımmm baska zman genıs acında konusurzz:D |
Alıntı:
|
çok güzel bir konu açan kişiyi de kutluyorum güzel bir yere değinmiş artık istifa demenin vakti geldi de geçiyor bile bu yönetimi ve teknik direktöre daha fazla sabremeyiz Beşiktaş gibi anlı şanlı tarihi olan takımı ne hale getirdiler Denizli efendi! takımı sanki oyuncakmış gibi oynuyor her hafta farklı bi kadro bi türlü oturtamadı yani artık taraftardan destek filan beklemesinler şu saatten sonra destek falan olmaz bitmiştir herşey.. |
nede olsa demirören liderlere para yediriyor ya ondan baş kaldırmıyorlar ;) |
beşiktaşımızı bu haLe sokan suçlular anca gülün... zamanı gelıcek hepiniz tıpış tıpış gidiceksınıZ.. tker teker.o zamanda umarım çabuk gelır.. |
Yumurta atıldı, biliyorsunuz hepiniz.. Hava alanında, beşiktaş amigolarından Harun namı diğer Jilet harun.. Nasılda siper hane ucuyor yumurtaların önüne.. Cekme diyor, can siper hane.. Satılmışlığın ''Şifreli'' göstergesidir.. Login | Facebook |
Türkiye`de Saat: 02:55 . |