alleenje | 23-02-2010 23:35 | Alıntı: Karetta2002´isimli üyeden Alıntı
(Mesaj 1160501)
Güzel kardeşim artık bu "Demirören istifa" dolması mide bulandırdı..kimse gelin güvey olup kendine pay çıkarmasın..gerçekten sıktı artık..İ.Altınsay gibi tatlısu demokratlarının salakça ütopyaları yüzünden taraftar birbirine giriyor..anlamıyormusunuz,biz taraftarlar o zurnada son delik olmak bir yana delik bile değiliz..kulüp batıyor deyip;durumdan vazife çıkarmak abes ile iştigaldir..bütün iş güç bitti ,bıktırana kadar protesto ile başkan istifa ettirilecekmiş..yapmayın yaa.. | Giyotine kafamizimi uzatalim abi?Kongre uyeligi icin basvurdum,Turkiyeye her geldigimde butun BJK urunlerini aliyorum v.s. v.s. Simdi ben kendimde konusma hakkinida,protesto hakkinida gorurum.Bedava biletle maca giren,bu rant kesilcek diye protesto edenlerle ve secim oncesi pazarliklarla bu ranti tekrar elde edip susanlarla ayni tarafta olamam(Soz meclisten disari).Ben bu tur igrenc pazarliklarin icinde olanlarla ayni tarafta olup Besiktasi bitirenlere karsi sessiz kalamam.Bu tamamen kisisel dusuncem.
Birde reailte var.Herkezin dustugu tuzak.Bizim futbolcular yeteneksiz olabilir ama aptal degiller.Kendilerine yapilan protesto ile yonetime yapilan protestoyu ayiracak insanlar.Takim etkileniyomus ta bilmemneymis zirvalarina nasil pabuc birakiliyor onu anlamiyorum.Ki bunu senin gibi gungormus,aklibasinda insanlarin soylemesi beni sasirtan.Mesele Altinsay meselesi degil yoksa.Bir adami sen seversin ben sevmem o baska konu.Mesele takimin basarisi yada basarisizligida degil.200-300 milyonluk borcun altindan BJK nin kalkamayacak olmasi ve satilik trubun adamlari butun mesele.Demiroren kulubu borclandirsin,satilik 3 adami trubunleri sustursun bizde koyun misali susalim.Ne guzel duzen.
Bu duzene sessiz kalalim diyorsan diyecek birseyim yok. |