![]() |
Çarşı'ya ne oluyor! Herkese karşı olan Çarşı "İnadına Tigana" diyor. Oysa inadına Del Bosque dememişlerdi... İnadına Rıza Çalımbay dediklerini de hatırlamıyorum... Bırakın onu, efsane başkan Süleyman Seba'ya bile inadına sahip çıkmamışlardı... Ne Sergen'e inadına sarıldılar, ne kovulan Feyyaz'a, ne Van'a giden Metin'e, ne Ali'ye, Gökhan'a... Milne'e inadına sarıldıklarını da hatırlamıyorum... Rasim hocaya, Daum'a da öyle... Şimdi "İnadına Tigana" diyorlar... Bu nasıl bir inat (!) acaba? Takım dökülüyor, her maç bir kahır mektubu gibi ama her şeye karşı olan Çarşı, Tigana'ya değil... İlginç... Gerçekten çok ilginç... Beşiktaş, Tottenham karşısında 2-0 mağlup, Runje zamana oynuyor! Hesapsız, kitapsız, doğal tepki veren açık ve numaralı tribünler isyan halinde fakat karşıdan, yani Çarşı'dan tık yok... Tam aksine destek var. Aman ne güzel!!! Keşke hep böyle olsa... Peki daha önceleri neredeydi bu babacanlık!!! Geçen sezon Youla'yı, Çağdaş'ı, Adem Dursun'u kim yuhaladı, ben mi? "Ahmet Dursun, Seba gitsin" diyenler Çarşı'ya sızan F.Bahçeliler, G.Saraylılar mıydı yoksa!!! Herşeye karşı olan Çarşı, komik yenilgileri, skandal teknik adam hatalarını alkışlıyor... Beşiktaş'ı uçuruma götüren Tigana'ya destek veriyor... Yanlış anlaşılmasın, kimsenin yuhalanmasını istiyor değilim, sadece en küçük bir olumsuzlukta, en sert tepkiyi koyan Çarşı'nın Fransız konusundaki esnekliğini anlamış değilim... Ne var acaba bu Tigana'da?.. Yönetim, kovamayacağı için destekliyor bunu anladık da; Çarşı'ya ne oluyor? Turgay Demir/Fotomac |
peki sana ne oluyor turgay demir |
Çarşının vardır bir bildiği sanamı düştü Turgay.. uğur dündar kılıklı... |
mircea lucescu, vicente del bosque'yi gönderdiniz ve şimdi de tigana'yı göndermek istiyorsunuz, onu anladım da anlamadığım nokta sizi kimler defedecek bu bu yazarlıktan, üslup desen yok, destekli bir fikir desen nerde, hakarette üstünüze yok... teknik direktörleri herkes yargılıyor zaten ama nedense spor yazarlarını denetleyen ve gerektiğinde uyarı almasını sağlayacak bir sistem yok... |
Be YavŞak Adam Anladikİ Herkez BugÜnÜ Kurtarmak İÇİn Hemen Bİrİlerİnİ Asmak Bİrİlerİnİ Yollamak BeŞİktaŞimiza HİÇ BİrŞey Kazandirmiyor Yanİ BaŞarinin En BÜyÜk İhtİyaci Sabir Ve Destek Onu Yapiyolar Ama Senİn Aklin Fİkrİn Fİtne Ve Fesat OlduĞu İÇİn Onu Yollayim ÖbÜr Td. Gelsİn Bu YÖnetİm Gİtsİn Benİm Yaltaklik Yapacaklarim Gelsİn DÜŞÜncesİnde OlduĞun İÇİn Bunu Anlayamaman Gayet Normal.... |
ya işin içinde beşiktaş olunca herkesin fazlaca çenesi düşüyo...ezik medya alıştık bu yazılara artık,okumayın arkadaşlar bunları,konuşmaya değmez bunlar için,çarşı alayına hala karşı,çarşıya bişe olduğu yok,sana olan olmuş turgay demir... |
sanane lan yavşak. sanamı kaldı çarşı. daha düne kadar çarşı küfrediyor diyordunuz, çarşı küfrü bıraktı, şimdide çarşı niye küfretmiyor diyosunuz. adamın asabını bozmayın. kendi işinize bakın. yavşak adamlar. |
bırakın böle adamları |
herkes işine baksın... |
sana ne kardeşim Allah Allah |
en büyük beşiktaşlı çarşıdır. yavşak, aşağılık, çıkarcı, yalaka adamlar sizi. siz gidin eziklerin davulunu çalın. gidin gs nin davulunu çalın. satılmış medyanın, borazancıları sizi. |
Sanami Düstü carsinin ne yapacagi... |
01kartal01 dedigi gibi, dün küfür etmeyin dediniz etmiyorlar, simdide neden küfür etmiyorlar diyorsunuz....adem dursunlar, cagdaslar, ve kürsatlar nedenmi gönderildi??? cünkü onlar besiktasimiza laik degillerdi...ben cagdasin o kutsal formayi giyindigi güne lanet ediyorum, kürsatinda..nedenmi cünkü besiktas taraftarinin degerini bilmediler..tigana kötü tmm, öyle olsun..ama burak yilmaz gibi bir oyunucugu riza calimbay degil, jean tigana getirdi...hocayi göndererek birsey olmaz...hamburg takimi 14 mactir kazanmiyor, hicbir kulvarda, ama thomas doll hala duruyor, 14 mac, arkadsalar biraz düsünün...adem dursun bir besiktasli gibi savasdimi ??? hayir..sergen son yillarda kac mac oynadi???lütfen...ben serdar kurtulusuda burak yilmazida, nobreyide cok beyeniyorum..bir kaleci bozuk cikti diye...martinez gelir biter ....tiganaya biraz daha sans verelim...lucescu gelecekse tigana gitsin ama baska türü olmaz.. |
adamin calistigi gazeteye bak!!! Ezik Medyasi |
Alıntı:
|
onu bunu göndermeye meraklı,günübirlik yazılar yazan, ortalıgı karıstırmak için çırpınan siz yazarlar önce defolup gidin bakın herkes nasıl rahatlıyacak ... |
sanane ya ALLAH ALLAH çarşı doğru olanı yapıyorrrrr ne biçim yazar bu ya |
cekemiyorlar.....bi insan bu kadar mi zavalli olur yahu.. son yillar yapilan hatalardan dolayi bunlarin ekmeklerine yag sürmüs oluorduk...böylece bunlarda kötüleýecek karalayacak ve elestirecek bisi buluyorlardi yok carsi söyle yok böyle... simdi baktilar carsi avrupadan sempati oyu almaya basladi...islerine geldigi gibi davranmamaya basladi.....simdide böyle yazilar cikartiolar...bu gibi yazarlar a aciorum |
ya bu ne ya küfür edince sucluyuz...sonra küfür etmeyince de carsiya neler oluyor diolar....alla alla ya sana mi kalmisti....ya bunlar kiskaniyorlar ondan böle abuk sabuk yaziyorlar... ne diyelim artik zavallilar |
Boş Boş Konuşma Turgay.... Sanane Çarşıya Ne Oluyor... Çarşı Bütün Dünyaya Örnek Taraftar Oluyor Varmı Daha Ötesi... |
çarşı artık başarı ve istikrar istiyor |
Türkiye`de Saat: 19:50 . |