![]() |
mükemmel yazmış kesinlikle katılıyorum.ibrahim akın bu takımda mutlaka oynamalı fahrinin yerine koray olursa tam istediğim gibi |
inatçı keçi dinlese bir kere |
Tigana kendin ne biliyosan onu yap.Seni ben dahil eleştirenler hep olacaktır ama sakın kadronda medyaya taviz verme.Vereceğini de tahmin etmiyorum zaten.Ama en azından oyun varyasyonalrını düzgün kur yeter.Biraz cesur oynatsan,hangi sistemle olursa olsun Bükreş'i duman ederiz.Biz iyi takımız. |
adam burnundan kıl aldırmıyor,biz böyle dedikçe,medya ona yol gösterdikçe,tigana yine tersini yapacak |
Alıntı:
|
ya güzel diyosunuzda mehmet sedeften olmuyo işte ne deniyosun kardeşim koy ibrahim akını forvetin arkasını üçle rico burak delgado yap ilerde de tek forvet oynat bobo veya nobre bir de böle dene kardeşim be nolacak denesen hep kafanın dikine gidiyosun birazda bizi dinle BEŞİKTALIMIZ daha iyi olacak böle gerçekten |
Göktuğ sevinçli çok iyi bir Beşiktaşlıdır onun yorumlarının çoğuda doğrudur. |
Alıntı:
tamam basının bir kısmı Beşiktaşa düşmanda ama yazarlarımızdan bazıları tigana kadar sevmiyormu Beşikytaşı . iyi ya ozaman tgana efendiyi hiç kimse eleştirmesin bizi iyice mahvetsin öylemi |
sakarya maçı sonrası tüm beşiktaşlılar üzgün, perişan. ama ne hikmetse tigananın yüzü gülüyordu. |
Türkiye`de Saat: 06:57 . |