eagles_03_bjk | 29-12-2006 01:49 | Alıntı: [19][BJK][03]´isimli üyeden Alıntı
(Mesaj 206398)
yorum yapmayacam dıyorum ama tutamıyorum kendımı.arkdsım ne guzel de sallamıssın Sinan Engine.o salladıgın S.engin yıllarca Besiktasımıza hızmet etmıs 100.yılımızdakı sampıyonlukta emegı gecenlerın basındadır.Ayrıca delgado konusuna gelınce delgadoyu on lıberoda izleyip yonetıme delgadoyu oneren bızzat S.E dir.tabı ozaman alınsaydı 200-300bın dolara alınacaktı sımdıkı gıbı 5mılyonlar verılmeyecektı oda baska bı konu.o yuzden yorum yaparken bıraz dıkkat edelım kımın ne olduguna.ayrıca S.Enin tıgana hakkındakı tum yorumlarına katılıyorum | sinan enginin BEŞİKTAŞ ımıza yapmıs oldugu hizmetler inkar edilemez. 100.yılımızda çok emeği geçmiştir. ama dünya futboılunun da çok sıkıntı çektiği ırkçılıkla ilgili yorumuna katılman ayrı bir soru işareti!! ayrıca sinan enginin emegi geçtiği kadar 103 yıllık BEŞİKTAŞ ımıza sürmüs oldugu bir kara leke var.onun sayesinde kulüp şike söylentileriyle sahip oldugu sempatiyi de kaybetmis durumda hemen hemen.!! 100.yılda takımın sampiyonlugunda emeginin olması,sanlı ve serefli tarihimize leke sürdürmesinden daha mı önemli.?neden sinan engin 100.yılda takımın basarısındaki önemli bir sahıs olarak algılanıyor sadece. 2003 te şampiyonluktaki emeği neden yaptıgı yanlısların üstünde tutuluyor.!!
ne kadar görüşüne saygım olsa da ben sinan enginde savunulacak bir taraf görmüyorum. zaten ırkçı bir söylemin savunulacak bir tarafı olamaz.ilk önce BEŞİKTAŞ ımıza sürmüs oldugu kara lekeyi temizlemeli.!! mafya nın ayak işlerini yapmakla, ali şene tv basında yalakalık yapmakla bu işler olmaz.!! sinan enginin o zamanki şartlarda kulüpten uzaklastırılmasını çok dogru bulmustum. kendini ve BEŞİKTAŞ ımızı aklayana kadar da tv de yorumculuk yapmaya devam etmeli... |