![]() |
yeni teknik direktorumuz ertugrul hiç olmaz baslikli bir yazi yazıp sonrasinda maddelendirilen gerekcelerin içinin yeteri kadar dolu olmadigini düşünüyorum. ilgilenmemiz gereken konu yonetimimizin karari ve ona karsi gosterecegimiz tepkidir. ertugrul saglam hakkında artık konusmalarımızda daha dikkatli olmaliyiz cunku bizim yeni teknik direktorumuz. bu su anlama geliyor; sağlam, basarili oldugunda cilginlar gibi sevindigimiz futbol takimini teknik olarak yoneten mevkideki adam. onu sevmesek konumunu sevmek zorundayiz. Bu saatten sonra catlak ses üretmek sadece takimimizin yeni liderine kotu moral olarak geri doner ve hepimizin algılarında yasayan ortak bilinci zedeler. ertugrul saglamin basarili olmasi ayri bir konudur ki bu konu hakkındaki dusuncelerimi ertugrul saglam ile ilgili haberler basligi altinda soyledim. |
Butun Bu olayalar Baskanin sucu oyle bugun ,yarin degil oturacaksin karar alacaksin cikip adami yanina alip aciklayacaksin bu dur bizim yen teknik direktorum diye onemli olan hocanin takima katkisidir ozel yasami kendini ilgilendirir Burada bakilmasi gereken Nasil bir teknik direktordur |
Alıntı:
|
nasil bir teknik direktor oldugu konusunda bugune kadar gorduklerimiz bence iç açıcı: -genclere sozde deil ozde onem verebilen ve basarili olmalarını saglayabilen yapiya sahip. ornek olarak gokhan ünalı son 10 dakika oyuna giren bir adamdan yıldıza donusturmesi gosterilebilir.takimimizdaki ibrahim akin, burak, gulec gibi oyunculardan en kotu bir tanesini bile yıldızlastırma ihtimali bizi sevindirir. -bana kalirsa en etkili yanı oynattigi sistemdir. dengeli sekilde 4-4-2 oynatarak kurdugu orta 4lüde ve ileri 2lide ki secimleri Kayserideki basarisini ortaya cıkaran en buyuk etkenler oldu. Savunmaci deil ama kişiliği gibi garantici futbol oynatarak burda da basarili olmasını bekliyorum. -su anda soru işareti olarak kafamda yer eden problem ise buyuk yıldızları yonetebilme yetisidir ama bu sorunda takimimizdaki ricardinho gibi popüler oyuncuların uyumlu ve sorunsuz karakterde olmasıyla bir nebze kapanmaktadir. -takimimizin bu geçiş doneminde 3 senelik bir calismayla kademe atlaticak biri oldugunu dusunuyorum ondan sonra avrupada cok buyuk basarilar için sistematik olarak dusunulup cok daha popüler ve tecrübeli bir yabancıyla devam edilebilir bu da yonetimin sorumlulugudur bunlari şimdiden planlaması gerekir. |
Alıntı:
|
Walla ertuğrul hocaya destek werilmeli.Bence tigandan 10 kat daha iyi futbol oynatır.e beşiktaş taraftarının ne istediğni biliıo.Bnce yerinde olur.Allah ytardımcısı olsun.İlk 3 maçta 7-9 puan alınırsa arkası gelir... |
Demirören için sonun başlangıcı. |
Eğer ertuğrul başarısız olursa artık demirören yenı hoca arayışı içine giremez kendisi gider direk |
Bırakın bu işleri yaa Beşiktaş'ımı deneme tahtasını çevirdiniz Lucescu gibi bi adama pahalı diyen zihniyet her sene bir yığın futbolcu alıyor,Lucescu sizden pahalı futbolcu mu istedi, adam gidip ucuza kaliteli genç topçular buluyordu. Şimdi de gidin eziklerle cinconların döküntülerini toplamaya devam edin.. Madem ertuğrul gelcekti rıza nie gitti o zaman?? O Beşiktaş çocuğu değil miydi ? "Ancak benimle gider" diyen tüpçü başkan üstüne kaç tane adam getirdi yazık ya ... Artık şampiyonluğu göremez olduk 2.liklerle avutuyorlar bizi ..Rakiplerimiz sırayla şampiyon oluyor bizde onları izliyoruz böle gitmez bu ... Üstelik şampiyonlar ligi gibi üst düzey ligde oynamayı düşünen bi takıma daha teknik direktör gelmeden kim olsun tartışmaları yaşanırken yönetim kendi kafasına göre transfer yapıoyor, o zman tüpçü kursun takımı insin klübede o otursun o zaman ... Bu sene de demek ki hayallerimizi başka bahara erteliyecez |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 09:08 . |