![]() |
Sağlam Korktu... Kanat: "Sağlam korktu" http://www.sporx.com/images/1/29/950_B_kk001.jpg Galatasaray'ın seyircisiz maçta Beşiktaş'ı 2-1 yenmesinin ardından Sporx yazarlarından Kazım Kanat, faturayı Beşiktaş teknik direktörü Ertuğrul Sağlam'a kesti. Galatasaray'ın Beşiktaş'ı değil, Ertuğrul Sağlam'ı yendiğini söyleyen Kazım Kanat açıklamalarına şu şekilde devam etti: "Lincoln'ün ve Hakan Şükür'ün kadro dışı kalmasıyla sarsılan Galatasaray'ı yenememek kabiliyet isteyen bir iştir. Ertuğrul Sağlam, sezon başından beri süren korkak futbolunu Galatasaray karşısında da sürdürünce Beşiktaş için sonuç kaçınılmaz oldu" dedi. Delgado'nun ilk 11'de başlamamasına da değinen Kazım Kanat, Beşiktaş'ı hucüm taşıyacak tek oyuncunun karşılaşmanın son yarım saatinde oyuna alınmasına bir anlam veremediğini belirtti. http://www.sporx.com/i/b.gif Kaynak : Sporx.com |
adam dogru demiş korkuyo bizim hoca hala kendisini kayseride zannediyoo toparlan veya istifa et................ |
kormak ne kelime ya o direk olarak beraerlik hostur mantıgını dusundu ama beraberlik hostur arkası bostur hocam boyle giderse madya alır kaltugu eliden ama hocaya sonuna kadar destek |
Helal Ertuğrul hoca. Valla atak oynayacam diyorsun valla takım da aynen öyle oynuyor! Bu gidişle Ertuğrul gidici. Kayseri'ye geri dönse daha iyi olur. |
burası kayseri deil bu kadar korkak bi futbol oynatılmaz artık anlaması lazım butun korktugun macları kaybettik bi kere de atak oynat kaybetsek bile ole kaybedelim yaa |
bıktım artık bu takımın defansiz oynamasına !!!!!! |
her mac korkak oynatıyo alıstık artık ve de bıktık bırak su takımı iyice suyu cıkmadan porto macında da 9 defansla cıkar artıkk |
Delgadonun alternatifi varmi? YOK 70inci dakikadan sonra ne is? hic oynatma daha iyi.. yanlis ertugrul cok yanlis kendine yazik ediyorsun |
porto macini dusunuyordur ondandir |
Yaa herkes burası kayseri değil korkak oynatılmaz diyor ama bilmiyorum kayseri maçlarını izliyormuydunuz.Her maç 8-10 pozisyonları vardı yaa adamların.3 gol yiyorlardı 4 gol atıyorlardı ozaman.Böyle bir takımdı kayseri.Ve ben bundan dolayı ertuğlul hocayı çok istemiştim.Ama beşiktaş bi kaç gömlek büyük geldi herhal.İnş. eski haline döner ertuğlul hoca yoksa o da yandı bizde... |
Türkiye`de Saat: 10:43 . |