![]() |
ağzına sağlık abi |
evet şart tşk ederim saol... |
+1903 brawo alen,doğru söze ne denir ki,laf bırakmamışsın |
Bu Turgay Demirel midir ne heriftir o baskan oldugunda belliydi bizim önümüze kesmeye kalkacagı..Gecen sene bişi yapamadı göreve yeni geldi diye ama simdi eli bası oynuyo dikkat etsin kendine Carsı Her Yerde.. |
Beşiktaş Basketbol Takımına Yatırım Yapılıyor Bence.. Bir Fenerbahçeden Galatasaraydan Çok Daha Fazla Yatırım Yapıldığıda söylenebilir Şimdi Kalkıp Efes Ve Ülkerle Başa Çıkamayız Biz Çünkü Onların Tek Yatırımı Basketbol :) |
Sesimizi duyuramadığımız insanlarla geçirdiğimiz yıllara birileri dur desin artık... keçi sakalı bırakıp kelini örtmeye çalışan yalancı beşiktaşlılık oyunları oynayanlara hıncalın konuşmasını devamlı onaylayanlara attıf olsun aslında bu yazı.. geçen hafta alen bjk tv de konuşmak istemiyorum demişti... madem bu turubunden bi tek sen göz önundesin konuş alen... bi kere olsun içimizde klanları söyle . söyle de bizde rahatlayalım... masa başı kaybeni olamk ÇOK AMA ÇOK ağrıma gidiyor... İçimizdeki yangını söndürsünler artık... |
efes ve ülkeri iki kez yenmemize rağmen kadronun dar olduğu gözüküyordu. elliott sakatlıktan sonra eski formunu bulamadı. efes ve ülker geniş kadrolarına rağmen trasfer yaptı. ben şu tomas jun u kiralayacaklarına o para ile basketbol takımına bir oyuncu alsalardı şampiyon olabilirdik diye düşünüyorum. |
Yahu biz baskette El- Amin diye bir basketçiyle şampiyon oluyorduk adamı para için sattılar onun gibi bir yıldız satılır mı yav bu sene o olsa belkide şampiyonduk geçen sene bizi tek başına sürüklemişti |
çok haklısn alen abi |
"Biz BEŞİKTAŞIZ,gerekirse,sahayı da,hakemi de,rakibi de yenmeliyiz" SÜLEYMAN SEBA |
Türkiye`de Saat: 15:06 . |